X
 
 

Политолог: Реформаторите да са наясно, че при тях има човек на Любен Гоцев

27622 10
Политолог: Реформаторите да са наясно, че при тях има човек на Любен Гоцев
Снимка: Реформаторски блок
Човекът на Любен Гоцев и покойния Емил Кюлев – Даниел Вълчев, е ключвова фигура в Реформаторския блок. Това заяви в студиото на bTV политологът Антон Тодоров. Той подкрепи думите си с документи, от които се вижда съдружието на бившия образователен министър с двамата.

Според документ от 1999 г. тогавашният шеф на Националната следствена служба Атанас Атанасов сочи Кюлев и Гоцев за представители на израелския бизнесмен Майкъл Чорни в България. Тодоров прогнозира, че е много вероятно Реформаторите да влязат в следващия парламент, тъй като ГЕРБ ще трябва да се коалират с някого.

МВР лъже за Лясковец, убеден е генерал Атанас Атанасов

По някаква традиция отговорите на неудобни въпроси се дават на базата на опорни точки. Същото е и със случая в Лясковец, където се лъже...

Експертът коментира и двете страни в актуалния развод „Цветан Василев-Делян Пеевски”. Банкерът надхвърля определението балкански хитрец. Зад него седят сериозни западни пари, контакти със Citibank… Доста добре образован е. Същевременно депутатът от ДПС влиза напълно в това определение, коментира политологът. Той допълни, че за скандалния политик е бил издаден допуск до последно ниво на секретна информация.

Ахмед Доган дърпа конците на Делян Пеевски, не се лъжете, че се е оттеглил от политиката. Той (Доган – бел.ред.) беше човекът, който дърпаше конците в държавата, коментира Тодоров. Той се почуди защо Движението прави подобни необмислени актове, които ще го оставят извън властта поне един мандат.

Ахмед Доган и ДПС като цяло са ярки защитници на руския интерес в „Южен поток”, БСП също. Големият сблъсък се появи за това кой да грабне тези няколко десетки милиона, които ще получи всяка от петте фирми, участващи в проекта, коментира политологът.

Спрени европейски пари и няколко милиарда от „Газпром”, които се отдалечават от „корпорацията ДПС” са в основата на последните събития в държавата. Това е основният извод от участието на Атанас Атанасов и Мехмед Дикме в студиото на „Тази сутрин”.

Орешарски да внимава какво говори за "Южен поток", имаме документи, казва Москов

Разполагаме с ясни данни и с документи за това, че в днитеслед изборите е подписан договор за строеж на "Южен поток". Това съобщи в Рус...

Според някогашния шеф на контраразузнаването и бивш депутат, убийството на Делян Пеевски е абсолютно измислен и изфабрикуван сценарий за отклоняване на вниманието и отлагане оставката на кабинета. „Няма поръчка, това е измислица, няма такова нещо. Ако някой някого поръчва – това не се чува по телевизията”, заяви Атанасов.

Той посочи, че правителството на Орешарски е сключило договори с Газпром за „Южен поток” след изборите, което е „невероятен скандал”. Става въпрос за няколко милиарда, които няколко играчи трябва да разделят. „Дали тези пари се отдалечават от корпорацията аз не знам”, каза Атанас, които преди това бе определил ДПС именно като такава.

Бившият член на ДПС Мехмед Дикме посочи, че в момента се правят се разходи, които не са нужни на държавата, но целта им е да се захранват обръчите от фирми. „Държавата е в изключително тежко състояни, горко на този, които вземе държавата след изборите”, заяви Дикме.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 10 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Реформаторите да са наясно че не са открили топлата вода, че не само при тях има хора на Любен Гоцев и бившата ДС, а и във всичките партии създадени след 1989 г.
 • иванчо 9 иванчо преди 5 години Профил на трол?
  Альоуууу....ПОЛИТОЛОГАААА....Антониооо....то да е само тоя...я по добре разгледай снимката и сам ще си хвърлиш дипломата на политолог.Ей мушморок а според тебе тоя Кюркмаз Намаз на кого е подлога /на ДПС и Турция/.а другарката КУ КУ Куневица на кого е другарка/на ГЕЙЧОсерГЕЙЧО и БСП/,а тоя измислен замеделец дето е на снимката и знае от коя страна се хваща мотиката на кого мислиш е авер?????РЕАААА виж още ›› ниматори ето го отговара!!!!ПРОСТО и ЯСНО реанимират старата система и ни баламосват!Айде оди да се доизучиш в АОНСУ и ела пак да ни правиш политологически анализи....СМЕШНИК!
 • антонио 9.1 антонио преди 5 години Профил на трол?
  Я fuck off бе, Иванчо! Ще те полазят сто мравки, боклук.
  : 0 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  DANAIL VULCHEV E S 2 SANTIMETRA CHELO. TOI I OLIGARSKI --\" paco sedenkata\"unishtojiha balgarskoto obrazovanie. te sa gadni nacionalni predateli. reformatorskat blok e pulen s masoni.za kukuneva--primo vsicko e jasno. sega vijdame pulen \"uspeh \" na plana \"ran--ut \" za genocid na BALGARSKIA NAROD !!!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Два паралелни свята ! Единият - на непокварените български граждани, който иска да живее пое Европейски правила ! И другият - на Мултигруп или на ДПС/БСП обръчови рубладжийски мафиотска корпорации, които изсмукват, вегетират върху държавата, изсмуквайки кръвчицата на народа ! До кога ще търпим ?
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Два паралелни свята ! Единият - на непоквареното българско общество, което иска да живее по Европейски правила ! И другият - на Мултигруп/ВИС/СИГ или на ДПС/БСП обръчови рубладжийски мафиотски корпорации, които вегетират бърху държавните институции, изсмуквайки кръвчицата на народа ! До кога ще го търпим ? До като изчезнем като народ ли ?
  : 1 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ЗАЩО ГЬОНС;РАТЪТ ПРЪМОВА Е Д;БИЛ ? КОГА ЛЪЖЕ ? ТОГАВА , КОГАТО ОБЯСНЯВА НА НАРОДА КОЛКО ЛОШ БИЛ СОЦИАЛИЗМА ЛИ ? ТОЗИ СОЦИАЛИЗЪМ ДЕТО ИЗДИГНА ЕДНО МЛАДО ДЕВОЙЧЕ ТОГАВА ДО РАНГ ШЕФ НА КОМИТЕТА НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА КЪМ ЦК НА БКП . ТЯ Е ОНОВА ДЕВОЙЧЕ, ВЕЧЕ В;ЩИЦА. ИЛИ НАИСТИНА СОЦИАЛИЗМА Е ДОСТА ДЕБИЛЕН ИЛИ Е ДАВАЛ ВЪЗМОЖНОСТИ И НА СЛУЧАЙНИ , КАТО НЕЯ. ПОЛИТОЛОГА НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ГИ ЗНАЕ ТЕЗИ РАБОТИ.
 • Умната ! 6.1 Умната ! преди 5 години Профил на трол?
  Реформаторите да са наясно при подбора на кадрите си, кой кой е в техните редици, но не по-малко да са наясно, че консолидирането мотивира избирателите, а люспенето - ги отблъсква !
  : 1 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  кукувицата и Д. Вълчев са най-лъжливите царски политици с комунистическа закалка! Радвам се, че преференцията за евроизборите сработи, но РБ да не ни пробват пак!!!
 • Умната 5.1 Умната преди 5 години Профил на трол?
  Реформаторите да са наясно при подбора на кадрите си, кой кой е в техните редици, но не по-малко да са наясно, че консолидирането мотивира избирателите, а люспенето - ги отблъсква !
  : 0 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Както се вижда РБ е творение на хора от бившата БКП,които са истинските кукловоди на тези кукли на конци.Това важи и с пълна степен за ГЕРБ
 • Независмост е 22 Септември 4.1 Независмост е 22 Септември преди 5 години Профил на трол?
  Само че ГЕРБ се изплъзна и Бойко е независим,това вбесява БКП ДС и те го приемат като предателство още по време на предния кабинет на ГЕРБ.Бойко им го натресе общо взето и усложни животеца им.По принцип в РБ са събрани все бивши,напуснали или разбивали СДС,плюс кукувицата Пръмова и ДС вълчев,дори председателят на СДС сегашно един Лукарски е неясно избран и имаше брожение сред СДС членовете,от къде виж още ›› го турнаха и как.РБ е още и Костов и е възможно да постигнат същото съглашение с БСП БКП.За щастие сега идва на политическото поле новата партия на Движ.22 Септември, конкретна и ясно антикомунизтическа и за работа с ГЕРБ.Макар че името и не е директно казващо,може да се преименува и е по-добре на Независимост!?
  : 5 !
 • Умната ! 4.2 Умната ! преди 5 години Профил на трол?
  Коалиране с РБ или с ГЕРБ преди изборите - ДА , но самостоятелно явяване на избори на нова дясна партия от рода на \"22 Септември\" е разпиляване на оскъдния десен вот и удар срещу, а не принос към демократичната десница !!! България има незает избирателен резерв в популисткия център, а не в идейното дясно пространство ! Харесва ни или не, такава е реалността ! Не бъдете наивни !
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Може би затова този екс-министър така ударно закриваше училища и образователни институции,защото мафията няма интерес от образован народ.Мисля,че това е постигнато за което допринесе и управлението на некадърниците от ГЕРБ
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Реформаторите да са наясно, че при тях е кукувицата куРева и Петата колона на Касим Дал !
 • Умната 2.1 Умната преди 5 години Профил на трол?
  Реформаторите да с наясно при подбора на кадрите си, кой кой е в техните редици, но не по-малко да са наясно, че консолидирането мотивира избирателите, а люспенето - ги отблъсква !
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  БСП за пореден път ограби България. Станишев да втори път. Затова е милионер с неговата кикимора Моника Оборотната.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Педалът е по-голям некадърник и не забогатя толкова,колкото на ПЧБ мастията
  : 1 !
Нагоре