X
 
 

Преводачът на срещата Борисов – Тръмп прозвуча като американския президент на български

2851 0
Преводачът на срещата Борисов – Тръмп прозвуча като американския президент на български
Снимка: Министерски съвет
Голямо удоволствие за мен беше да преведа на  Бойко Борисов, че Доналд Тръмп казва „Вие сте фалшиви новини” на CNN. Това заяви преводачът по време на срещата Йонко Мермески.

Мермерски заяви пред bTV, че се е надявал Тръмп да направи точно това и определи CNN за пропагандна машина, която само правела анализи, но не представяла факти. Рейтингът на телевизията пък бил най-ниският от 3 години насам, по думите на преводача.

Интересуваха ли се в САЩ, че Борисов е дошъл – май не (ВИДЕО)

Усещането, че в САЩ изобщо не обърнаха сериозно внимание на визитата на българския премиер Бойко Борисов, беше затвърдено от Fox News. ...

Мермерски не спести похвалите си за Тръмп – бил възстановил 7 млн. работни места за американската икономика. Сега безработицата в САЩ била 3,5%, при Обама била над 8%. И определи процедурата за импийчмънт като „политическа борба”. "Абсолютен почитател съм на Тръмп", заяви преводачът, който е от 30 години на договор с Държавния департамент на САЩ и твърди, че съди политиците по фактите и изпълнението на обещанията им.

„Много се харесаха, много гладко премина срещата”, смята Мермески за срещата между Тръмп и Бойко Борисов. Той обаче не разкри съществени подробности от срещата зад затворени врати.

„Абсолютно Доналд Тръмп ги е спечелил – Демократите правят гаф след гаф, започват да се канибализират и самоизяждат”, коментира Мермерски кой ще спечели американските президентски избори. Според него, Тръмп с етикети успява да събори противниците си – например нарича Майкъл Блумбърг „Малкия Майки”, заради ръста му, което не било правилно, но било ефективно.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)

Двама полицаи са били убити при изпълнение на служебния си дълг на остров Оаху, Хонолулу, съобщават CNN и The New York Times. По неофициална информация,...