Радан Кънев се извини на колегите си, че се е захванал с Репуц

9884
Радан Кънев се извини на колегите си, че се е захванал с Репуц
Снимка: БГНЕС

Не коментирам г-жа Репуц от шест месеца. От момента, в който допусна да стане единственото (макар и калпаво, но друго няма) оръдие в почти постоянната кампания срещу мен. Кампания, организирана от средите, които никога няма да приемат сегашното мнозинство, реформаторската програма на правителството и факта, че сметките им бяха прецакани от човек без пари и връзки.

Това пише в своя Facebook профил лидерът на реформаторите Радан Кънев във връзка с поредните нападки от страна на Ирина Репуц, изказани днес от нейна страна в студиото на bTV.

МК поиска проверка на учебния процес в НГДЕК

По повод запитвания от медиите, предизвикани от днешна пресконференция на неколцина родители и учители от Класическата гимназия, Минист...

"Ирина, благодаря ти, че каза една важна истина - никога при реденето на Реформаторските листи не е ставало дума за пари. Винаги сме говорили за политическо влияние и потенциал.

За останалото съм се извинил на колегите си в РБ - че те наложих за партньор в блока и водач на листа. Всеки греши, политиците по-често...", написа още Радан Кънев.

Името на Ирина Репуц нашумя и покрай сагата с НГДЕК, в качеството ѝ на председател на училищното настоятелство, като противник на това гимназията да се върне в ремонтираната с европейски средства сграда.

 

Българският Лувър и "гледната точка на изкуството" влязоха в сагата "НГДЕК"

От Българския Лувър та до ремонта на сградата в квартал „Модерно предградие” от гледна точка на изкуството – това бях...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика