Васил Кендов с няколко извода от скандала с ваксинирани депутати от "Възраждане"

12828
Васил Кендов с няколко извода от скандала с ваксинирани депутати от "Възраждане"
Снимка: БГНЕС

Няколко интересни извода от скандала с ваксинирани депутати от партия "Възраждане" направи финансистът Васил Кендов във Фейсбук.

Ето какво пише той:

Много ме кефи случая с ваксините и "Възраждане". Много изводи си направих. Повечето неща си ги знаем, но сега ги почувствах. Да почвам подред.

Юрист пита: Откъде Цънцарова има данни за строго личен здравен статус?

Нашумелият случай около здравния статус на депутатите от "Възраждане" повдигна темата за защитата на личните данни. Мнение по темата из...

Мисля, че на всички стана ясно, че и във "Възраждане" има депутати, който пред камера се държат като депутат на ПП на парламентарна трибуна.

И да - ТЪПО е наистина. Тъпо е да си против ваксинацията и сертификатите а да не си подготвен за подобни въпроси. Понеже доста хора нямат способността да разбират написаното, ще трябва да уточня - ТЪПО е да не си подготвен за въпросите, а не да си ваксиниран или да имаш сертификат.

След толкова масирано облъчване по медии, няма как да не се психясат хората. До толкова се психясаха, че майка ми и баща ми, които са ваксинирани, не искаха една година да се виждат с мен, който съм го преболедувал и съм някакъв шампион по антитела на една от лабораториите, защото просто ежедневно слушат пропагандата по телевизията.

Ами да ВИ кажа разбирам хората които са против ваксинирането, но са се ваксинирали за да имат сертификат.

Костадинов се закани на bTV заради репортаж кои депутати във "Възраждане" са ваксинирани срещу КОВИД и защо

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов най-вероятно ще заведе дело срещу bTV. Причината - материал с интервюта на телевизията, от ...

Нека не се държим като ощипани - хората масово се ваксинират за да не им отнемат правата, а не за да се предпазят или да предпазят другите. Мисля, че вече стана ясно, че ваксините не предпазват другите.

В един момент административните пречки започват да ти пречат да си храниш семейството и това е трудното за схващане. В повечето случаи ваксинацията се прави за да се получи сертификат!

Та толкова за 30-те % ваксинирани от Възраждане. Моето мнение е, че те са без реално поставени ваксини, но както всички разбирате няма как да кажат че е така, защото ще злепоставят човека който им е свършил работа. А това си е за адмирации. Носиш негатива но не предаваш ближния.

Ако искате да разберете разликата, станете партньори на министър Асен Василев и ще разберете за какво ви говоря

С две думи - добре се изложиха депутатите.

Цънцарова притисна "Възраждане" кои и колко от депутатите им са ваксинирани срещу коронавирус

Почти една трета от депутатите на "Възраждане" са ваксинирани срещу COVID-19. Става въпрос за четирима депутати - нещо, което потвърди ...

Сега нещата, които не се видяха:

1. Една медия съхранява и прави публични лични данни на депутати. Здравния статус по цял свят са лични данни.

За да си го представите, помислете как ще се чувства изнасилена жена, която интервюирате за да информирате обществото за последствията от това деяние.

2. Любимия ми похват е да приписваш на болшинството характеристики на малцинството. Това беше по учебник. Хващаш и показваш само 4-ма от депутатите на "Възраждане". И то не кои да е, а само тези със сертификат. Да де ама те са 30%. Не е ли по-меродавно да интервюираш останалите 70% и тогава да направиш извода според болшинството?

3. По реакциите в нета разбирам, че масата фенове на Възраждане се втвърдяват като електорат, а тези които не са ги харесвали преди, си негодуват и сега. Странна корелация се наблюдава сред критиците на Възраждане. Те всички са ОК с лъжливата декларация на премиера, няма да ги видите на протест срещу цените на тока или газта, няма да ги видите и да питат за изхарчените за месец 9 млрд лева от бюджета.

"Възраждане" обжалва зеления сертификат за депутатите в КС. Костадинов: Искам да видим кой и как ще ме спре да вляза в НС (ВИДЕО)

Партия "Възраждане" ще се обърне към Конституционния съд заради решението за зелен сертификат, за да можеш да влезеш в парламента. Това...

Трябва да признаем, че точно тези хора са доста активни във ФБ.

За финал ми се ще да припомня, че преди изборите направиха и репортаж за къщата на Костадинов, която била на езерото във Варна.

Всичко хубаво, но хората които знаят къде е къщата и какво представлява са наясно, че това не е скъп имот или нещо специално. Да малко са тези хора на фона на цялата държава, но пък те разбират че това е манипулация. Имота беше показан в репортажа като замък.

Та не се знае вече какво е положението - дали изписват веждите на "Възраждане" или им вадят очите? Имайки предвид пословичната свобода на българската журналистика, ефекта от посланията им става доста спорен.

И ДА, някои от депутатите на "Възраждане" трябва да спрат да говорят пред камери, не им се получава. Предполагам не искат да изглеждат като депутатите на ПП?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

БНТ "забрави" да излъчи пълното интервю със служебния премиер, липсва ключова част за Даниел Митов

Димитър Главчев: Нямам намерение да предлагам друг външен министър

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има спешна нужда от предоговаряне по казуса "Боташ"

Росен Карадимов: До месец и половина ще изработим новата стратегия на ББР

Бойко Пенков се завръща в МЗ, премиерът назначи шестима заместник-министри

Асен Василев: Сделката "Боташ" е изключително неизгодна, плащаме по 1 млн. на ден

Ивайло Мирчев: Договорът с „Боташ“ е една от най-лошите сделки в историята на България

Младите приемат членството ни в ЕС за даденост: Оценка на Европарламента в България

Митов изпрати официално писмо до премиера, за да се откаже от външно министерство

Още уволнения на зам.-министри в кабинета Главчев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика