Защо никой не говори за зависимостите на Младен Маринов, пита Атанас Атанасов

5507
Защо никой не говори за зависимостите на Младен Маринов, пита Атанас Атанасов
Снимка: БГНЕС

Защо никой не говори за евентуални зависимости в миналото на предложения за министър на вътрешните работи Младен Маринов, за които се появиха информации в общественото пространство, попита днес от ефира на bTV председателят на ДСБ и зам.-председател на "Демократична България" Атанас Атанасов.

Той обобщи, че Маринов няма качества да бъде дори главен секретар, пост, който заема в момента, и заради негови провали се е стигнало до искане на оставката на сегашния министър. Според Атанасов от отстраняването на Веселин Вучков като министър на вътрешните работи през март 2015 г. ведомството "е на ръчно управление от Бойко Борисов".

Румен Радев отказа среща с коалиционния съвет на управляващите

Президентът Румен Радев отказа среща с коалиционния съвет на управляващите. „Поканен съм на среща, на която няма как да отида. О...

Той намекна, че премиерът има интерес МВР да не работи, защото в противен случай може да се стигне до разкриване на тежки корупционни схеми по етажите на властта. Шумните акции на прокуратурата срещу семейство Арабаджиеви, Миню Стайков и Бирмите бяха определени от Атанасов като имитация на борба с корупцията, като се атакуват обекти, които не са пряко свързани с ГЕРБ. Тази фалшива активност била свързани с предстоящия избор на главен прокурор.

Заместник-председателят на "Демократична България" обобщи, че в страната има "пълзяща постоянна правителствена криза". "Проблемът не е в машата, не е в ръката, а в главата на правителството", е неговото мнение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика