X
 
 

7-те тайни на Тръмп за успешен social media marketing

3746 0
7-те тайни на Тръмп за успешен social media marketing
Снимка: Getty Images/Guliver
Напоследък, ако висите из Facebook, Instagram и Twitter, може би ви е направило впечатление колко много никому неизвестни хора се представят за маркетингови експерти, които с между 6 и 100 лесни стъпки може да ни научат и ние да сме успешни в онлайн граденето на имидж и всеобщия успех.

Но те имат един проблем - твърдят, че са успешни, а не са. Никой не ги знае. А всички знаем американския президент.

Доналд Тръмп е властелинът на Тwitter, който с няколко кратки статуса може да прекрати военен конфликт, да отвори обятията на Северна Корея, да се присмее на досадна леля или да се представи като преуспял мъдрец. И ние имаме неговите тайни, изтекли от Белия дом наред с каквото още е изтекло тази седмица. Проследете:

1. Грамотността не показва, че си бързал да споделиш с хората истината. Прекалено обмисленият и рафиниран статус не изглежда автентичен.

2. Пиши изцяло с главни букви СТРАХОТНИТЕ думи. Така хората усещат, че гориш в темата.

3. НИКОЙ не помни какво си казал вчера. Дори да си го написал. И няма значение. Важно е какво казваш в момента и дали то носи повече лайкове от вчера.

4. Ако стане напечено, насъскай Ердоган да ИЗТРЕПЕ кюрдите. Винаги работи, независимо дали имаш 20 последователя или 50 милиона последователи.

5. Набележи си някого за ГАД. Намери си своята Хилари, на която да приписваш всичко криво. Постоянството в това е важно.

6. Скромността е за СЛАБАЦИТЕ, хвали се. Дори само да си дишал, то ти си дишал най-добре и никой не може да те мине по дишане.

7. Не пращай мръсни съобщения през истинския си профил. Но ако на теб ти прати някой известен - това е твоят билет към ново инфлуенсърско поприще.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас Прес

Actualno.com

Етикети: