Контрацепцията е основен принцип във физиката на мекото тяло

10499
Контрацепцията е основен принцип във физиката на мекото тяло
Снимка: iStock/Guliver

Екип на Прас-Прес реши да проведе специално интервю със студенти след осми декември, след особеното вдъхновение, което получи заради следното кратко, но поучително видео.

Ето как преминаха интервютата. 

Репортер: Здравейте, драги зрители, намираме се в Банско на сутринта след уикенда, в който се падна студентският празник. В този планински курорт въздухът е общо-взето като в София, защото и тук се топлят на кюмбета, в които пъхат всякакви боклуци - същите селяндури са като софиянци! Виждате, че по улиците на курорта се търкалят салфетки, бели рози и пияни щракалки в студентска възраст. Ако не сте чували тази дума, да поясним - щракалка е нещо като шматка, която се щрака.

Да видим дали ще ни излезе късметът с някоя от щракалките.

Добро утро, пиленце, как се чувстваш?

Щракалка: Lo6o mie…

Репортер: Уважаеми зрители, това беше феноменален отговор. За първи път в национален ефир студентка не пише, а направо говори на шльокавица! Добре, миличка, оправяй се по-бързо, пий малко зелев сок, ако намериш…

Щракалка: Къде зелев сок в тоя загубен курорт! Тука са си изгорили цървулите и се правят на граждани, няма кой една туршия да ти отвори! Ужасно място, никога повече няма да дойда тук, ако ще - милион салфетки и алени рози да ми дават!

Репортер: Оставяме тази клетница да се бори със стихията, наречена махмурлук и отиваме при друга.

Здравей, кукло, как си прекара?

Щракалка Прим: Аз съм на работа тука, не да се забавлявам. А тебе като те гледам, си от някоя небогата телевизия, така че не ми губи времето.

Репортер: Явно, че си имаме работа с феномена “дебела бяла линия и материално момиче”. Оставяме момичето да си работи, лека спорна и доходна пожелаваме и отиваме при още една от тези неизброими щракалки. Здрасти, секси, кажи ми какво е за теб студентския празник, с какво се отличава той от всеки друг запой?

Щракалка Секонд: Ами това е може би контрацепцията за много хора на едно място, много млади хора на едно място. Аз по принцип уча културология и много обичам контрацептуалното изкуство, правя такива пърформанси като на Ода Жон, обаче моите са по-интересни, всичко е на научна основа.

Репортер: Мацко, страшни глупости приказваш, така ми дигаш рейтинга, че ме удря в брадата. Разкажи за концептуалното си изкуство.

Щракалка Секонд: Аман от неграмотници. Казах ти, че говоря за контрацептуално изкуство, ти ми говориш за конспектуално…

Репортер: Давай, давай…

Щракалка Секонд: Както казах, в моето изкуство водеща е науката, аз съм се занимавала с физика на твърдото тяло, но понякога, знаете, в днешния свят на презадоволеност и пиянщина на някои хора спира да им става още в студентска възраст. В моите пърформанси аз подреждам млади мъже като кебапчета на скара, правя мануално-маниакална терапия и следя движението на атрибутите им. Състоянието на тези атрибути определя и научната област, в която слагаме пърформанса.

На Диванчето на ПРАС-ПРЕС. Блиц интервюта

Не всички имат възможност и желание да положат морни бузи на диванчето на Слави Трифонов. Затова поканихме като гост автор лайф-стайл ...

Репортер: Стана ми!

Щракалка Секонд: Така. В този случай говорим за физика на твърдото тяло, а когато не стане - това е физика на мекото тяло. И това е най-добрата контрацепция. 

Репортер: Това е наистина страхотно, драги зрители, обаче с моята нова приятелка сме пред задушаване, защото въздухът е отвратителен, все едно сме правили кавали на 600 ауспуха! Както е казал поетът - тук всяка фина прахова частица на бялото ти дробче е сестрица. Казваме ви довиждане и с тая муцунка сладка отиваме на хижа! Чао!

 

Автор: Evil Dick, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

10 сглобки, които заслужаваме
10 сглобки, които заслужаваме

Изборите чукат по джама на нацията като демон, който ни пречи да спинкаме спокойно. Какво утро ни очаква? Ще изгрее ли повече слънце за нас или сме...