Билетите за мюзикъла КОТКИ свършиха! В продажба вече е нова дата!

2027
Билетите за мюзикъла КОТКИ свършиха! В продажба вече е нова дата!

Билетите за първите две дати за оригиналния бродуейски мюзикъл КОТКИ са напълно изчерпани, съобщават организаторите от Продуцентска компания АРТ БГ. Само две седмици след обявяването на световноизвестната продукция, феновете ѝ у нас се оказаха изключително активни и вече взеха своите билети за датите 11 и 12 май 2017 г., в зала 1 на НДК.

Приятно изненадани от огромния интерес, организаторите успешно финализираха преговорите за отварянето на трета дата и тя вече е факт: на 13 май (събота) в зала 1 на НДК шоуто ще зарадва всички, които до момента не са успели да запазят своите места. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim като цените остават същите, както и за първите две дати: от 65 до 125 лв и ВИП места на стойност 155 лв.

АРТ БГ и Eventim напомнят, че закупените онлайн билети на сайта Eventim.bg вече могат да се чекират през мобилните телефони на притежателите си на входа на залата, ето защо този метод е по-удобен от всякога.

Иконичната постановка КОТКИ, стартирала в Уест Енд Лондон и добила световна популярност на Бродуей ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com