Hyperspace Social Tech Hub е новото пространство за събития в София

7710
Hyperspace Social Tech Hub е новото пространство за събития в София
Снимка: WPX

На 10-ти ноември се проведе официалното откриване на новото място за събития в София. Hyperspace Social Tech Hub е създадено по инициатива на високотехнологичната компания WPX Hosting и се намира на ул. 20-ти април №13. Пространството ще организира лекции, уъркшопи, изложби и експерименти в сферата на технологиите, иновациите, изкуството и значимите каузи. Hyperspace ще посреща гостите си в голяма амфитеатрална зала за презентации, две отделни зони за работа и място за нетуъркинг с оборудван кухненски кът.

Събитието бе открито от изпълнителните директори на WPX Hosting: Георги Петров и Тери Кайл. Двамата споделиха повече за мисията на този проект и бъдещите планове на компанията да обединява хора от различни индустрии, които да споделят знание, опит, творческа енергия и които са генератор на трансформация.

„Хората, търсещи и създаващи промяна са вдъхновителите, за които искаме Hyperspace да се превърне в новото място за споделяне на опит и полезни примери. Сигурни сме, че пространството тепърва ще разгръща своя потенциал да посреща лекции, дискусии и мотивиращи истории на много наши съмишленици, които ние наричаме Change Seekers“ – сподели Георги Петров.

„Когато създадохме WPX Hosting искахме да осигурим по-добра услуга в технологичния свят и смятам, че за 9 години успяхме да го постигнем. С основаването и на физическо пространство вярваме, че продължаваме да допринасяме за създаване на сплотена общност от любители и специалисти в различни сфери.“ – обясни Тери Кайл

Гостите на събитието, сред които журналисти и лидери на мнение от различни сфери, както и стратегически партньори на WPX Hosting, станаха част от инсталациите на едни от най-изявените български дигитални артисти. Владислав Илиев (Vladzen), Ivan Tride  заедно с KIBERSEKTOR, Вероника Табакова и Яна Меламед от DigiPhysics впечатлиха присъстващите със своите проекти, като показаха 3D mapping, VR изживяване и интерактивна аудио-визуална инсталация.

WPX Hosting стартира преди 9 години само с нейните основатели и към момента е едно от големите имена в сферата на услугата с екип от над 100 души и над 12 000 клиенти по цял свят. Повече за проекта Hyperspace Social Tech Hub можете да намерите тук.


За WPX Hosting

WPX Hosting е български бранд, предлагащ висококачествена и високоскоростна WordPress хостинг услуга в световен мащаб. Компанията предлага отлично клиентско преживяване като отговаря на клиентите под 30 секунди и се грижи за перфектната техническа поддръжка на техния сайт. Основана през 2013 г. в България, днес WPX има над 100 служители и обслужва клиенти от цял свят. WPX e изцяло финансово и технически независимa. Признатa e като най-бързият WP хостинг в света от най-големия независим тест в индустрията .

Kъде можете да следите развитието на WPX Hosting

WPX.net ; Dev.bg ; LinkedIn ; Facebook ; Instagram

Kъде можете да следите развитието на Hyperspace Social Tech Hub

www.hyperspace.bg ; Facebook ; Instagram ; LinkedIn.

За повече информация за WPX Hosting, моля, свържете се с Дамяна Генчева, Бранд мениджър на WPX Hosting на тел. 0888 996 882 и e-mail: damyana.gencheva@wpx.net или Цвета Добрева, Ивент мениджър на Hyperspace на тел. 0883 334 007 и
e-mail:
tsveta.dobreva@wpx.net

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Наградите "Златен кукерикон" 2024 ще са с тема "Кой не знае?"

Връчиха наградите ИКАР 2024: Вижте големите победители (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Изкуството е мир: Вижте посланието на Юн Фосе за Международния ден на театъра

Отбелязваме 100 години от рождението на големия български актьор Георги Попов

Master The Failure Vol. 1: Истории за провала и научените уроци по "трудния" начин

Калина Вълчева е носителят на наградата за куклен театър "СИВИНА"

"Сфумато" стартира собствена подкаст поредица

Връчват наградите СИВИНA в Деня на кукления театър

Артистичният директор на Театър "Оберхаузен" Катрин Медлер поставя спектакъл в Народния театър

Поредицата "Опера в киното" идва в България (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена