50 Cent арестуван заради псувни

1353
50 Cent арестуван заради псувни
Снимка: Getty Images / Guliver

Американският рапър 50 Cent (истинското му име Къртис Джаксън) е бил задържан в островната карибска държава Сейнт Китс и Невис за използване на нецензурни изрази по време на концерт. Това съобщи порталът TMZ като се позова на свои източници, предаде БГНЕС.

Организаторите на концерта са предупредили 50 Cent преди събитието, на което дошли 40 хиляди души, че е недопустимо да се използва ненормативна лексика. Въпреки това по време на изпълнението на хита си P.I.M.P., рапърът не се сдържа да използва motherfucker.

Как псуват в различните държави (18+)

Всички можем да псуваме на български. Достатъчно е само да си пуснем един стар мач на Христо Стоичков, за да се нагледаме на български ...

Музикантът е бил задържан непосредствено след концерта от полицаи, които му повдигнали обвинение за използваните изрази на обществено място. Както съобщават представители на 50 cent той е пуснат веднага, след като си платил глобата. Рапърът обещал да не псува при следващото си идване на тези карибски острови. Сейнт Китс и Невис. Сейнт Китс и Невис е федерация, независима държава в състава на Британската общност. Държавен глава е кралицата на Великобритания, представена в страната от генерал-губернатор.

Рапърът стана известен през 2003 година, когато пусна хитовото парче In Da Club. Той има продадени общо над 27 милиона албума.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com