Actualno.com подарява 2 билета за Горан Брегович

15075
Actualno.com подарява 2 билета за Горан Брегович

На 29-ти ноември Горан Брегович отново ще разтърси София със своята музика. Този път той ще изнесе концерт в многофункционалната зала "Арена Армеец". Балканската звезда ще гостува със своя "Оркестър за сватби и погребения" и ще представи песни от последния си албум "Алкохол". Почитателите ще могат също така да чуят и легендарните му парчета от предишните албуми. В основата на неговия "Орекестър за сватби и погребения" стоят цигански духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и православен църковен мъжки хор.

За да спечелиш двойна покана, трябва да отговориш с коментар под статията чрез Facebook акаунта си (през FB бутона "Добави коментар", който се намира под статията).

Горан Брегович се развихря в София през ноември

Кръстникът на балканската музика - Горан Брегович, и неговият Оркестър за сватби и погребения обещават да нажежат до червено столичната...

Въпрос:

Какви спомени пораждат у вас песните на Горан Брегович? Каква е първата ви асоциация, която правите, когато чуете името му?

Крайният срок за участие в играта е 00:00 часа на 26 ноември 2012 година. Името на късметлията, който ще посети концерта безплатно, при това в компанията на приятел, ще бъдат обявени на 27 ноември 2012 година тук на сайта, както и във фен страницата във Facebook.

Редактор: Десислава Симова

Мистерията на Българските Гласовe откриват концерта на Горан Брегович

Както Loud Concerts вече обяви, Кръстникът на Балканската музика, самият Горан Брегович, идва за самостоятелен концерт в София на 29 но...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com