Албум на Мейдън е най-добрият на Острова

4671
Албум на Мейдън е най-добрият на Острова

Хеви метъл легендите от Айрън Мейдън оглавиха класация на най-добрите британски албуми през последните 60 години с албума си "The Number Of The Beast".

Рокаджиите победиха албума на Депеш Мод "Violator" и "Sergeant Pepper`s Lonely Hearts Club Band" на Бийтълс в допитването на веригата магазини HMV по повод Диамантения юбилей на кралицата, предаде БГНЕС.

Лана дел Рей с нов сингъл през юли

Певицата Лана дел Рей ще представи новия си сингъл "National Anthem" на 8 юли, съобщи известен таблоид. Парчето се оказва част от дебю...

Албумът на Айрън Мейдън от 1982 г., в който влиза и сингълът "Run To The Hills", получи 9,2% от гласовете на 30 000-те участници в допитването. За него са гласували 2754 души. В топ 10 на класацията попадат още албумът "Abbey Road" на Бийтълс, "The Dark Side of the Moon" на Пинк Флойд, "Revolver" на Бийтълс, "A Night at the Opera" на Куин, "(What`s the Story) Morning Glory?" на Оейзис, "21" на Адел и "White Album" на Бийтълс.

В категорията за филми лентата на Дани Бойл "Трейнспотинг" беше поставена на първо място, следвана от "Монти Пайтън и свещения Граал" и "Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2". Друг филм от поредицата за малкия магьосник - "Хари Потър и затворникът от Азкабан" е на седмо място, а "Речта на краля" заема десета позиция.

Редактор: Десислава Симова

Карла Бруни-Саркози се завръща в шоубизнеса

Карла Бруни-Саркози твърдо е решила да възроди певческата си кариера и ще издаде нов албум през зимата, потвърди нейният продуцент. Но...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес