Анелия и Веселин Маринов сред посланиците на Holiday Heroes

29507
Снимки:

Едни от най-популярните и обичани имена в родния шоубизнес за пореден път се присъединяват към Holiday Heroes.

Кампанията, чиято цел е да помогне на 5 000 български семейства във финансово затруднение, обещава да е по-силна от всякога! Затова огромен принос имат и звездните посланици на благотворителната инициатива.

Рап гуруто Redman подкрепя Holiday Heroes

Рап сензацията Redman ще застане зад благотворителната кауза Holiday Heroes. Изпълнителят, който все по-често навестява страната ни, из...

За пръв път към Holiday Heroes се присъединява певецът Веселин Маринов. Приз изминалата седмица гласовитият изпълнител се запозна и прегърна идеята на кампанията, като стана част от предстоящия да излезе рекламен клип на инициативата. „Истинският герой е този, който обича и иска да помогне на човек в нужда“, сподели Веселин Маринов пред екипа на Holiday Heroes. Към своя колега се присъедини още едно ново лице в редицата на посланиците – певицата Анелия. Красивата изпълнителка не се поколеба да изрази своята подкрепа спрямо начинанието, обещавайки да се включи активно както в рекламното видео, така и в най-съществената част от кампанията – раздаването на хранителни продукти в дните преди Великден. „Нека заедно помогнем на 5 000 български семейства“, изрази позицията си Анелия.

Сред редиците на тези, които подкрепят инициативата, са също Рут Колева, Бобо, Стефан А. Щерев, Ice Cream, Сантра. Наред с тях към кампанията се включват още нови посланици – актьорът Деян Донков, журналистите Георги Любенов и Ася Методиева, както и актрисата Йоанна Темелкова, нашумяла в последно време с ролята си на Ния Туджарова в култовия сериал „Под прикритие“. НЕ на последно място е любопитния факт, че тази година към посланиците на Holiday Heroes може да бъде открита и една световноизвестна звезда – рап гуруто Редмен.

Holiday Heroes Великден 2014 вече набира средства по SMS с текст DMS GEROI на номер 17 777 и по банков път.

Кампанията търси и доброволци, които искат да помагат в организацията й, в набирането на храни и средства, както и във финалната фаза на опаковане и разнасяне на празничните пакети.

Рут и Бобо - част от празничните герои на България

“Да направим Коледата по-добра за всички нас“, призова певицата Рут Колева по време на акция за събиране на играчки за деца...

Следете всичко за кампанията във Facebook.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com