Ангелите на "Victoria's Secret" слизат от екран

2839
Ангелите на "Victoria's Secret" слизат от екран

Годишното модно шоу на "Victoria's Secret", известно с инкрустираните си с бижута сутиени и супермодели с огромни ангелски крила, се сбогува с телевизионния ефир.

Компанията-майка "L Brands Inc" заяви, че преосмисля телевизионното си излъчване със съображенията, че марката "Victoria's Secret" трябва да се развива и да се променя, за да расте", имайки за цел да преобърне идеите на бизнеса си.

Адриана Лима избухна в сълзи на последното си ревю за Victoria's Secret (СНИМКИ)

Адриана Лима за последен път дефилира на традиционното шоу на Victoria's Secret. След 19 години бразилският модел сваля своите ангелски...

"През последните няколко месеца преразглеждаме всеки аспект от нашия бизнес", се казва в съобщение, изпратено до служителите от главния изпълнителен директор Лес Уекснър и публикувано от CNBC. "Решихме да преосмислим традиционното модно шоу на „Victoria's Secret". Гледайки напред, не вярваме, че телевизионното излъчване е правилната форма на представяне", каза Уекснър.

Решението е вследствие на нарастващата критика на към телевизионното предаване, в което участват модели като Джиджи Хадид, Кендал Дженър, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж, дефилиращи в оскъдно бельо – колкото секси, толкова и недосегаеми.

"Victoria's Secret", някога продавач на всякакви видове бельо, губи клиенти, тъй като все повече жени се пренасочват към по-евтини бюстиета и спортни сутиени от компании като "American Eagle Outfitter's Aerie". Линията за бельо на поп певицата Риана "Savage X Fenty" също отне от пазарния дял на борещия се търговец на дребно.

Едуард Разек, главен маркетинг директор на "L Brands", разбуни духовете миналата година, когато каза, че няма място за модели с по-голям размер или транссексуални модели, "защото шоуто е фантазия."

Кара Делевин се противопостави на нормите за красота

Известният супермодел и актриса Кара Делевин смята, че обществото отделя прекалено много внимание на външния вид и женските форми, пред...

Снимки: Getty Images/Guliver

Телевизионната аудитория на шоуто спадна през последните няколко години. Декемврийското шоу през 2018 г., излъчено по ABC, бе наблюдавано от 3,3 милиона американци, в сравнение с 12 милиона през 2001 г., когато за първи път е излъчено по телевизията, предава БГНЕС.

Уекснър твърди в писмото си, че компанията, базирана в Кълъмбъс, Охайо, ще се фокусира върху създаването на съдържание и "нов вид събитие", достигащо до клиентите "чрез платформи, подходящи за нея". Той обаче не дава повече подробности.

Инвеститори вече призоваха "L Brands" да отдели "Victoria's Secret" бизнеса си от "Bath&Body Works". Активистът инвеститор "Барингтън Капитал" през март посъветва компанията да преразгледа бизнеса си с "една от най-слабо представящите се марки" - "Victoria's Secret", или да се фокусира върху "финансово по-силната" - "Bath&Body Works".

Какво ще видим на откриващото събитие на Пловдив Европейска столица на културата?

Днес артистичният директор на фондация "Пловдив 2019" Светлана Куюмджиева и шефът на немската компания- организатор "Фаза 7" Свен Сьоре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com