Арената на сблъсъка Браун-Дрейк отваря врати

4914
Арената на сблъсъка Браун-Дрейк отваря врати

Прочулият се с боя на певците Крис Браун и Дрейк нюйоркски нощен бар планира да отвори за клиенти отново още тази вечер, съобщи местната преса.

Заведението бе принудено да затвори врати, след като местните власти отнеха лиценза му за продажба на алкохол в резултат на звездната кавга и ред други кървави инциденти, предаде БГНЕС.

Враждата между Крис Браун и Дрейк вече и в песен

Враждата между Крис Браун и Дрейк, изглежда, е на път да се разпали. Изпълнителят на "Look At Me Now" записа ново парче, в което обели ...

Въпреки това, наскоро градската управа дала съгласието си клубът да отвори врати отново, след като собствениците му въвели по-строги мерки за сигурност и дали обещание да не се стига до подобни инциденти в бъдеще.

Бъдещето на заведението обаче не изглежда никак розово. Френският национал и звезда на НБА Тони Паркър неотдавна се закани да съди клуба за 20 млн. долара. В интервю спортистът настоя, че е разгневен от нехайството на управителите и малките парчета стъкло от счупена бутилка, обсипали лицето му по време на свадата между Браун и Дрейк.

Редактор: Калина Здравкова

 

Крис Браун и Дрейк се сбиха

Обстановката в един от горещите клубове в Ню Йорк определено се нажежи допълнително в сряда вечерта. Според онлайн източници Дрейк и би...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com