Без грим на червения килим

3491
Без грим на червения килим
Снимка: Getty Images/Guliver

Джесика Алба смята, че без грим изглежда далеч по-млада, отколкото когато е в големи количества. Актрисата от Good Luck Chuck винаги се радва на сияен тен и никога не прави компромиси по отношение на козметиката. Нейният таен ключ е мантрата „По-малкото е повече“, особено що се отнася до използването на козметични продукти, пише Radioone.

"Харесвам се, когато видът ми е в стил „без грим“, защото не искам да изглеждам така все едно имам един тон козметика върху кожата си“, казва 35-годишната актриса.

Мария Илиева дефилира на Червения килим

Мария Илиева предизвика истински фурор с появата си като лице на новата колекция на модна къща Романтика Фешън “Red Carpet”...

Тя винаги започва тоалета си с почистваш и хидратиращ крем, като през деня винаги има под ръка хидратираща пудра. Понякога си позволява и гланц за устни.

Джесика Алба е е американска актриса и секссимвол, носителка на награда „Сатурн“ и номинирана за „Златен глобус“. Едни от много известните филми, в които участва са „Хъни“ (2003), „Град на греха“ (2005 и 2014), „Фантастичната четворка“ (2005 и 2007).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com