Бритни: Обичам секса!

38328
Бритни: Обичам секса!
Снимка: Getty Images / Guliver

Обичам секса. Смятам, че той е нещо прекрасно. Но след като пораснах, започнах да се отнасям към него малко по-различно. Понякога чувствам, че все едно съм на 20, а понякога – сякаш съм на 50. Това сподели Бритни Спиърс в документалния филм "I Am Britney Jean".

Епизодична роля във филма има нейният настоящ партньор, Дейвид Лукадо, когото тя похвали. "Той е весел и страстен. Той разбира какво върша. Всичко помежду ни е ОК", заяви певицата.

Бритни Спиърс снима документален филм

Американската певица Бритни Спиърс се снима в документален филм за най-новото в живота и творчеството й, наречен "Аз съм Бритни Джийн"....

Едновременно с това, Бритни твърди, че е много стеснителна и не е създадена за суровия свят на шоубизнеса. "Винаги съм била малко стеснителна, още като дете...В действителност съм тиха и няма как да избягам от това. Камерите, преследванията на папараците, всичко това е част от шоубизнеса...но аз не съм създадена за него", отбелязва певицата.

Бритни Спиърс потвърди, че обмисля да сложи край на кариерата си. Тя сподели, че когато роди за трети път, най-вероятно ще се премести в Луизиана, където няма суетата на Лос Анджелис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес