Броени дни до концерта на Джей Ло

9758
Броени дни до концерта на Джей Ло

Остават броени дни до мегаконцерта на Дженифър Лопес в България - 18 ноември. Вратите на зала "Арена Армеец София" ще отворят в 18:00 часа за най-нетърпеливите почитатели на звездата, съобщават от Symphonics Entertainment Group.

В 19:00 ч. на сцената ще се качат подгряващите изпълнители преди появата на латината. Бобо, Кристо, Лора Караджова и балет "Нова" обещават да загреят публиката на максимум преди невероятното шоу на Дженифър Лопес. Преди шоуто на сцената ще се качат и момчетата от брейк формацията Macosa Nostra, които ще представят пред пълната арена чисто нова денс програма, както и денс студиата Dance Zone, балет Магия и балет Модел.

Купонът в неделя започва още пред залата. В рамките на два часа преди шоуто на Дженифър Лопес у нас ще бъде подготвена латино сцена с Алфредо Торес, Атанас Месечков, Ани Дончева, Анета Авакян и още много други. Всеки, който обича танците, може да се включи в своеобразно състезание за феновете, като голямата награда за победителя е безплатен билет за фен зоната за концерта на Дженифър Лопес.

Самата Джей Ло ще стъпи на родната сцена в 20:00 часа заедно със своите музиканти и танцьори, започвайки концерта си с "Never Gonna Give Up". Но докато чакат своя идол да излезе за първи път на българска територия, родните фенове определено няма да скучаят. На разположение за всички правостоящи на терена вътре в самата зала ще бъдат четири бара. Два от тях ще са в сектора на тези, закупили си билети от 100 лева и два – в зоната най-близо до сцената, където билетите са по 130 лева. Така се предвижда намаляване на дългите опашки в очакване на напитка, като същевременно феновете няма да се налага да пропускат части и от самия концерт, за да се подкрепят с вода или друга питейна течност.

Поради големия интерес към предстоящия концерт на Дженифър Лопес на 18 ноември в "Арена Армеец София" организаторите пуснаха в продажба лимитирана серия седящи билети с цена от 130 лева. От българските промоутъри съветват феновете на Джей Ло да не чакат до последния момент за закупуването на билет за шоуто на звездата, понеже бройката във фен зоната и на терен, подобно на лимитираната серия седящи места, е ограничена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com