"Cold in December" пускат клип към парчето "Escape"

11439

Човек, който бяга от пороците си, изправя се срещу страховете си и в крайна сметка успява да избяга от всичко, което ограничава свободата му. Това е само част от историята на новото видео на хардкор/метълкор банда “Cold in December”.

Видеото към парчето “Escape” е второ поред за групата, която само преди малко повече от 9 месеца, пусна първия си клип към песента „Bitch, please” в интернет. В него нарисувани ситуации и хора се превръщаха в реалност.

"Spirit of Burgas" - по-малко дух, по-малко дни

SPIRIT of Burgas приключи! Макар и по-малък като мащаб, фестивалът за поредна година остави незаличима следа на бургаския плаж с изпълн...

В новия клип на групата, освен четиримата музиканти, участват актьорите Китодар Тодоров, в ролята на злия доктор, Ваня Михова, в ролята на майката на главния герой и Васко Чушев, в ролята на бащата на главния герой. В битката между доброто и злото се впускат „белият лебед” - Агнес  и „черният лебед” – Мария. Режисьор на видеото е Никола Барбов, който се е занимавал доста с телевизия и кино.

На 14 септември клипът вече ще бъде пуснат в интернет, а по-нетърпеливите могат да видят промото към него на Фейсбук страницата на групата https://www.facebook.com/ColdInDecember, както и в нашата видеосекция.

За групата

Cold In December е нова хардкор/метълкор банда от Перник. Вече имат един издаден албум, освен това работят и по втори в момента.

Какво да очакваме от "На тъмно Freestyle" на Spirit

Алтернативен саунд и най-актуалното от българската ъндърграунд музикална сцена – това предлага програмата на „НА ТЪМНО FREE...

Момчетата се събират се в края на 2009, което предопределя и името им: „То символизира всички трудности, през които сме минали, докато сме заедно. А се събрахме през декември, и понеже всички мразим студа, общо взето се получи нещо като „гадости през декември”.

Участия

Феновете на по-тежката музика у нас познават добре групата. През лятотo Cold in December излязоха на „На тъмно Freestyle” сцената на Spirit of Burgas. С това участие групата завърши балканското си турне.

С идването на есента момчетата отново тръгват на път. Съвсем скоро и феновете в Европа ще могат да ги видят на живо – през септември бандата тръгва на европейско турне. Първата дата е 26 септември, когато бандата ще забие в Пирот, Сърбия.

Cold In December забиват на Спирита: Stay awake with us

Cold In December е нова хардкор/метълкор банда от Перник. Имат един издаден албум, а в момента работят и по втори. Събират се в края н...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com