Даниела и Чочо Попйорданов били заедно от ученици

25045
Даниела и Чочо Попйорданов били заедно от ученици

"Чочо е човек, който като се докосне до някого, оставя дълбок белег". Това споделя любовта на Чочо Попйорданов, Даниела пред списание EVA. Тя призна, че винаги е обичала големия актьор, който си отиде след трагичен инцидент..

Даниела споделя, че с Чочо се запознали, когато били на 11 години. Първо били приятели, в гимназията - ту гаджета, ту разделени. Знаели всичко един за друг, били непрекъснато заедно по един или друг начин. Като студенти били много близки. Били се хванали на бас кой ще се ожени пръв, уверени, че ще е другият. Един ден Чочо казал на Даниела, че май ще се жени.

Ласкин иска да се грижи за бебето на Чочо

Актьорът Иван Ласкин е готов да вземе под крилото си детето на своя най-добър приятел Чочо Попйорданов, който се спомина наскоро. Ласки...

„За него винаги съм искала най-доброто" - споделя Даниела. "Да се чувства най-добре, да е щастлив. Дори и да не е с мен... Щом е решил, значи така е било най-добре за него в момента. Просто заминах за чужбина. Моите родители много го обичаха. Знаеха за нас от самото начало. Когато се прибрах, знаеха, че е заради него. Бяха спокойни, защото бяха наясно, че се чувствам добре с Чочо.“

Двамата имат изключително силна връзка. Чочо е този, който е искал момиченце – искал е принцеса. Осиновяват заедно Катерина – дъщеря им, на която Чочо стана баща посмъртно.

Сега Даниела отглежда сама осиновеното им момиченце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com