Двама мъже и сексапилна половинка се вихрят в екшън-комедията Ченге за един ден

64018

Айс Кюб и Кевин Харт са начело на актьорския състав в скоростната екшън-комедия "Ченге за един ден". Колоритният дует донася на голям екран историята на избухливия детектив Джеймс (Кюб) и бъбривия училищен охранител Бен (Харт), които забъркват неповторим микс от впечатляващи каскади и нелепи ситуации. Зрелищният екшън е налице още от първата сцена, в която с бясна скорост прелитат коли, мотори и куршуми, а по-нататък емоциите се пренасят и на домашен „терен“, където вместо оръжията, двамата герои кръстосват езиците си.

Най-епичното библейско приключение на годината е тук с нов трейлър

"Ной" разказва историята на мъж, избран от Бог за велико дело, преди всемирен потоп да сложи край на всичко живо. Изправяйки се едновр...

През последните две години Бен се опитва да покаже на кандидат-шурея си Джеймс, че е нещо повече от напушен геймър с нечестиви помисли към сестрата му Анджела (Тика Съмптър, позната от ТВ сериала „Клюкарката“). Когато най-накрая приемат Бен в полицейската академия, той решава, че е спечелил уважението на опитния полицай и иска благословията му да се ожени за Анджела. Да извоюваш доверието на едно изпечено ченге обаче се оказва по-трудно от очакваното.

Тъй като знае, че ако патрулират известно време заедно ще стане ясно, че Бен няма качествата да се грижи за сестра му, Джеймс го кани да бъде негов партньор по време на смяна, която да уплаши до смърт новака. За да докаже, че заслужава ръката на бъдещата си съпруга, Бен трябва да оцелее през следващите 24 часа, които се оказват най-ненормалните в живота му. Когато лудешката смяна отвежда двамата мъже до най-прочутия престъпник в града, обаче, Джеймс разбира, че поразяващата уста на новия му партньор е не по-малко опасна от прелетяващите покрай нея куршуми.

"Ченге за един ден" постави рекорд по приходи от първи уикенд (41.5 млн щатски долара) за януарска премиера при излизането си по кината в САЩ. Изненадващият хит стои начело на американския боксофис трета поредна седмица и  вече генерира приходи от над 93 млн. щатски долара. Несъмнено заслуга за това имат и отличните отзиви на публиката – филмът получи рейтинг „А“ по данни на американската агенция за проучване на мнението на кинопубликата CinemaScore.

Груба игра и неприлични шеги в първия трейлър към комедията Който оцелее ще разказва

След поразителния успех на „Приятелю, Тед“ Сет Макфарлан се завръща на „терена“ с още по-безпощадната комедия "...

Кевин Харт признава, че е научил много от съвместната си работа с Кюб по продукцията: „Виждах колко е отдаден на работата си, колко ангажиран е с този проект – той е завършен актьор и професионалист. Кюб е този, който искаш да бъдеш, след като си се развил в кариерата си. За мен това беше един вид обучение.“


Джон Легуизамо (ТВ сериала „Спешно отделение“) и Лорънс Фишбърн („От местопрестъплението: Лас Вегас“) също са част от актьорския състав на екшън комедията, режисирана от Тим Стори („Фантастичната четворка“). Продуцент на филма е Уилям Пакър („Надиграването“), който работи съвместно с Айс Кюб, Мат Алварез („Бръснарницата“) и Лари Брезнер („Добро утро, Виетнам“).

"Ченге за един ден" идва в кината у нас на 28 февруари 2014 год. от "Форум Филм".

Любовници и врагове в Джак Райън: Теория на хаоса

В „Джак Райън: Теория на хаоса” предизвикателната роля на Кати поема номинараната за „Оскар” британска актриса ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com