Двойник на Андерс от Modern Talking иска да влезе в Стъклената къща

10638
Двойник на Андерс от Modern Talking иска да влезе в Стъклената къща

Видео представяния и снимки на фенове на Big Brother от цял свят се получават ежедневно в онлайн кастинга за първата Стъклена къща в България. Сред кандидат риалити звездите има българи, живеещи зад граница, както и чужденци, които са готови да дойдат в България, за да живеят в Стъклената къща в Paradise Center и да се борят за шанс да влязат в истинската VIP къща на предаването тази есен.

Броят на записалите се за участие в онлайн кастинга на Nova Play надминава и най-смелите очаквания на екипа. Един от най-атрактивните претенденти е 55 годишният Глен Райт от Ню Йорк, който впечатли журито с провокативния си видео клип. Чернокожият поет, музикант и композитор разбира за кастинга, докато е на почивка в България със своята бъдеща съпруга, българка. Двамата имат планове да живеят у нас и Глен усилено учи български език. Като артистична и общителна натура, която от години следи шоуто Big Brother, Глен смята, че ще се впише без проблем сред останалите Съквартиранти и ще внесе колорит и екзотика зад стъклените стени на Къщата.

Строят първата стъклена къща на Big Brother

Тази седмица започна изграждане на уникална за България Стъклена къща, в която пред погледа на всички фенове ще живеят кандидат риалити...

Друг интересен кандидат е българинът Тодор Георгиев, който живее в Германия и твърди, че след Люси Дяковска, той е най-известният наш сънародник там. “В Германия станах известен през 2011 година, след участието си в най-голямото музикално шоу за двойници – “My name is" по RTL2, където завърших втори, като най-добрия двойник на Томас Андерс от легендарното дуо Modern Talking. Ако ме поканите да участвам в Стъклената къща на Big Brother и бъда избран да вляза във VIP Brother, ще вдигна рейтинга на шоуто, защото имам много фенове в Германия, които ще гледат предаването заради мен.”, пише в писмото си до Nova TV Тодор Георгиев.

Сред кандидатите за слава има мъже и жени от всякакви възрасти, професии и националности. Всички те си приличат по желанието си да сбъднат една голяма мечта - да станат част от любимото си риалити шоу Big Brother.

Първият кръг на конкурса приключва на 27 август, когато продуцентите и психолозите ще изберат 12 кандидата, които отиват на финалния кастинг. Шестима от най-атрактивните кандидати за слава ще влязат в Стъклената къща в Paradise Center на 2 септември и в продължение на две седмици ще живеят заедно. Финалистът, събрал най-много симпатии от журито и феновете, ще получи покана за истинската къща на Big Brother, където ще живее с VIP Съквартирантите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com