X
 
 

Фалшив Малума се появи на концерта в "Арена Армеец" (ВИДЕО)

21792 4
Фалшив Малума се появи на концерта в "Арена Армеец" (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com/Милена Славкова
Двойник на колумбийската звезда Малума се появи в трибуните на концерта му вчера в "Арена Армеец" в София. Преди началото на концерта писъци на екзалтирани фенки огласиха залата, а причината - мнозина от тях решиха, че Малума се е настанил в трибуните минути преди да се качи на сцената.

Стигна се до там, че стотици почитателки заприиждаха около мнимия Малума, а той не спираше да се усмихва, да раздава автографи и снимки. Жестовете му бяха толкова обиграни, че ако не беше липсата на татуировки по ръцете, и ние за малко щяхме да се заблудим! Приликата между двамата бе наистина поразителна!

За щастие, макар и с два часа закъснение, латино красавецът се появи на сцената в пълния си блясък и напълно истински - усмихнат, горещ и раздаващ се от все сърце! Оказа се, че причината за закъснението е техника, забавена на българската граница.

Почти двучасовият спектакъл, който бяха подготвили певецът и екипът му, впечатли освен с гласовитите данни на чаровника, и с 3D анимация, много визуални и пироефекти, конфети, 12-членен балет и бенд. Един от пиковите моменти в шоуто бе качването на сцената на две произволно избрани момичета, които Малума покани и на които раздаде прегръдки и целувки.

Друг любопитен момент бе в края на концерта, когато Малума излезе с българския флаг и започна да пее един от най-големите си хитове "Felices los 4", когато публиката запя с него, а той не скри вълнението си и благодари на български, а после дори целуна знамето.

Само на 25 години Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е истинското име на певеца, е най-продаваният латино изпълнител в света и един от най-влиятелните хора в социалните мрежи с 45 млн. последователи в Instagram.

Снимки: Actualno.com/Милена Славкова

Не можем да не отбележим, че сме впечатлени от живото пеене на Малума, който заплени публиката с вокалните си данни и огромното си уважение и любов, които няма как да не забележите, дори да не сте сред най-големите му почитатели. А ние го очакваме с нетърпение отново в България!

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Как точно разбрахте, че няма татуировки през дългия ръкав на ризата му
 • Анонимен ми той беше домен преди да почне концерта мн прелича на малума и като влезе вътре хората го помислеха за малума а той без татуси беше хах мн смешно бешееее 2.1 Анонимен ми той беше домен преди да почне концерта мн прелича на малума и като влезе вътре хората го помислеха за малума а той без татуси беше хах мн смешно бешееее преди 7 месеца Профил на трол?
  Мн смешно беше той приличаше мн на Малума а вънка беше до мен и нямаше татуси
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Абе интересно, как големите борци за истина в този сайт започнахте да триете неудобните коментари, когато някой напише нещо по адрес на тоя плужек от снимките...