Фен ще спечели рокля на Глория в Dancing Stars

15103
Фен ще спечели рокля на Глория в Dancing Stars

Глория подарява своя рокля от участието си в Dancing Stars. Кралицата на попфолка сама избра тоалета от танца си чачача-фюжън, който да подари на свой фен чрез играта във фейсбук страницата “Пепеляшка на бала”.

Глория сподели, че тя се е чувствала като принцеса с нея, заредена е със силни емоции и я дарява с любов. Само за няколко часа кандидатите за нейната рокля надхвърлиха 700. Един от участниците се оказа учителка, която сподели, че играе за роклята, за да е най-красивата учителка на бала. Кой от тях ще я спечели ще стане ясно по време на шоуто Dancing Stars тази вечер по Нова ТВ.

Стелла от Dancing Stars: Преборих рака!

Във вчерашното шоу звездите в Dancing Stars разказаха живота си в танц. Стелла сподели за момента, в който са й открили рак на щитовидн...

Глория напусна шоуто две седмици преди финала след като представи танца “Бурлеска” от едноименния филм, но според журито и публиката много по-добре се справи с изпълнението на парчето към филма, отколкото с танца.

Участието на Глория в шоуто предизвика изненада сред нейните колеги, от които тя дълги години успешно бе успяла да скрие танцувалния си талант. Глория събра овациите на всички свои фенове и колеги с непринудената си елегантност, изящни ръце и артистичност на танцовата сцена. Тя имаше като партньор един от най-атрактивните кавалери в шоуто - Светльо Димитров, който в предишния формат стигна до финал с друга нейна колежка Райна.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com