Фенове пеят на специална сцена на Spirit of Burgas

3954
Фенове пеят на специална сцена на Spirit of Burgas

Не само музикални звезди ще излязат на сцените на тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas. Да покажат своите музикални умения ще могат и посетителите на фестивала. Това ще стане възможно благодарение на уникалната Beck’stage сцена.

Beck’stage сцената е логично продължение на Beck’sperience сцената от миналогодишния фестивал и отново ще е част от фестивалната програма. Тази година тя отново предлага на участниците вълнуващи преживявания. Освен да гледат на живо любимите си изпълнители от SPIRIT of Burgas 2012, те ще могат да станат част от историята на фестивала, като се качат на Beck’stage сцената и изпълнят някои от любимите си парчета на световните имена – гости на SPIRIT of Burgas 2012.

Spirit of Burgas среща фенове с артисти "На Тъмно"

И тази година "На тъмно" сцената ще е основна част от най-големия български музикален фестивал SPIRIT of Burgas, съобщават организатори...

Тази година музикалната емоция и тръпката от това да си на Beck’stage е още по-вълнуваща, тъй като феновете ще могат да пеят заедно със „своя собствена група”. В тази роля влиза една от най-младите и надеждни български групи - “Маze”, миналогодишен участник във фестивала. Тази година те ще се бъдат основният „изпълнител” на Beck’stage, и ще подкрепят в изпълнението им най-смелите певци, на Beck’stage сцената.

Всички изпълнения ще бъдат заснети и излъчвани на живо на голям екран, в реално време, който ще възпроизвежда фона на основната сцена на SPIRIT of Burgas. Това ще направи „звездите на сцената на Beck’s” част от реалната програма на Фестивала, като те също ще имат своя публика, която да ги подкрепя по време на техните изпълнения на живо. За всички, които се качат на сцената на Beck’s, славата продължава и след края на SPIRIT of Burgas. Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com