Финалистите в X Factor поздравиха Том Джоунс с хита му Delilah

39508
Финалистите в X Factor поздравиха Том Джоунс с хита му Delilah

Поздрав с “Delilah” за изпълнителя на “Delilah” – така талантите от X Factor посрещнаха Том Джоунс по време на вчерашната им среща минути преди концерта му пред българска публика. Тон за песен даде Люси, която призна, че винаги е мечтала да изпее този хит пред музикалната легенда. Жана дори пожела да го пипне, за да се увери, че вижда на живо един от най-емблематичните изпълнители на века.

В типичния си стил пък, Том Джоунс ги посъветва никога да не губят чувството си за хумор. Той сподели, че именно това е неговият извор на енергия, благодарение на която вече 50 години е любимец на всяко едно поколение.

Теди и Заки – във вихъра на салса танците

След като в продължение на 23 години трупаше опит в народните танци, Заки направи първите си стъпки в… латино танците. Причина з...

Не смешна обаче, а страшна ще бъде темата на концерта тази вечер, когато Хелоуин ще се пренесе на сцената на X Factor. Мадона и Майкъл Джексън ще заместят водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, а финалистите ще се представят в най-артистичната си светлина. Освен с вокалните си възможности, те ще трябва да се превъплътят в страховити роли – дявол, кукла от филм на ужасите и вампир ще бъдат само малка част от хелоуинската атмосфера довечера. Сред изпълнителите, които ще чуем, са House of Pain, Depeche Mode, Gun, The Cranberries и други.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...