Камерън снима три продължения на "Аватар"

5083
Камерън снима три продължения на "Аватар"

Филмът "Аватар" на режисьора Джеймс Камерън ще бъде четирилогия.

Режисьорът, който отново ще работи със сценаристите Джош Фридман, Шейн Салерно, Рик Джафа и Аманда Силвър, ще снима трите филма едновременно от началото на идната година, а "Туентиът Сенчъри Фокс" планира излизането им на големия екран през 2016 г.

Отложиха "Аватар II" с година

Продължението на 3D сензацията "Аватар" ще излезе по кината през 2015 г., което е с година по-късно от първоначалните прогнози на про...

"Надграждането над света, който създадохме с "Аватар" е рядък и изключително възнаграждаващ опит. Създавайки сценария за новите филми, осъзнах, че светът на "Аватар" и неговите герои са станали още по-богати от очакваното и стана ясно, че два филма няма да са достатъчни да уловя всичко, което исках да поставя на екрана.

"Щастлив съм, че Аманда, Рик, Шейн и Джош ми помагат да продължа да разширявам тази вселена, това са сценаристи, на които отдавна се възхищавам", съобщи Камерън в комюнике.

Генералният директор на "Туентиът Сенчъри Фокс" Джим Джанопулос заяви, че продълженията на "Аватар" са най-големият приоритет на киностудиото. "Ние в киностудиото нямаме по-голям приоритет от това и не мога да съм по-щастлив от факта, че позволихме на Джим да продължи и да разширява представата си за света на "Аватар". Разширяването на мащаба на плановете на Джим за великолепните му фантастични светове продължава да ни смайва", допълни той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com