Кейт Мидълтън пред дилема: Дали да стане "Принцеса на Уелс

15829
Кейт Мидълтън пред дилема: Дали да стане "Принцеса на Уелс
Снимка: Getty Images/Guliver

От сватбата си през април 2011 г. принц Уилям и Кейт Мидълтън са известни с официалните си титли, херцог и херцогиня на Кеймбридж. Когато бащата на Уилям, принц Чарлз, наследи трона, тези имена ще се променят отново. Въпреки това, докато Уилям почти неизбежно ще стане принц на Уелс, Кейт има повече глас при вземането на решение дали да поеме титлата принцеса, обяснява БГНЕС.

Кралският кореспондент на американския вестник „Пийпъл Нау“, Имоджен Лойд Уебър, отбелязва, че въпреки че Камила, херцогиня на Корнуол, технически носи титлата Принцеса на Уелс, тя решава да не приема името, когато се омъжва за Чарлз през 2005 г. Това вероятно се дължи на чувствителността към смъртта на Даяна, принцеса на Уелс, през 1997 г., а Лойд Уебър заяви, че „заради Даяна тя избра да бъде херцогиня на Корнуол“. Кралският кореспондент на списанието „Хелоу“ Емили Неш по подобен начин отбелязва: „Спомените от развода на Чарлз и трагичната смърт на принцеса Даяна направиха публиката неприемлива към идеята, че Камила ще стане кралица по това време".

Кейт Мидълтън бременна с близнаци

Херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, на 38 години, очаква близнаци. Това съобщи "In Touch Weekly", а новината идва точно десет дни ...

Докато Уилям ще стане принц на Уелс, Лойд Уебър подчерта, че „въпросът остава, дали Кейт ще избере да бъде наричана принцеса на Уелс?“, Или ще продължи със второто си звание херцогиня. Всъщност, Камила не е единствената кралска прародителка, която сама е избрала титлата си. Вместо да стане херцог, като братята си, принц Чарлз и принц Андрю, принц Едуард избра да вземе името граф на Уесекс. И предполагаемата причина е доста ексцентрична. Източник каза пред „Телеграф“ през 2010 г., че след като е гледал „филма„ Влюбеният Шекспир “, който е с персонаж, наречен Граф на Уесекс. Харесва му как звучи и попитал кралицата дали може да има такава титла".

Въпреки това, докато Камила избягва титлата на принцеса не от обич към любимия си филм, а в светлината на обстоятелствата, за Кейт етикетът на принцесата на Уелс идва с по-малко сложен багаж. Следователно тя вероятно ще приеме името, приемайки титла, която свекърва й е имала преди нея. И разбира се, след като Уилям най-накрая е готов да наследи трона, Кейт също ще претърпи значително подобрение, поемайки титлата кралица-консорт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Алек Болдуин нападна антиизраелска активистка (ВИДЕО)

Неразпознаваем: Последната СНИМКА на Ален Делон натъжи света

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Няма да познаете какво работи днес (СНИМКА)

Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

Калин Сърменов с невиждана почит към българските театрали (СНИМКИ)

Владимир Зомбори с любовно обяснение на сцената на "Като две капки вода"

Предстои грандиозният бал на музея "Метрополитън" - Met Gala

"За Ергена": Киара посвети песен на романтичното шоу (ВИДЕО)

Куп звезди ще бъдат въведени в Залата на славата на рокендрола

Завръща ли се Том Холанд в четвъртата част на "Спайдърмен"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com