Кои звезди ненавиждат голите сцени?

6747
Кои звезди ненавиждат голите сцени?
Снимка: Getty Images/Guliver

От актьорите често се иска да излязат извън зоната си на комфорт за ролите си и това понякога може да доведе до неприятни ситуации. За много звезди тези неудобни моменти се случват най-вече, когато става дума за по-интимни и голи сцени. Въпреки че актьорите могат да се съгласят да участват на снимачната площадка, понякога по-късно те съжаляват за това, че са го направили.

Ето някои известни актриси, които не са щастливи, че са се събличали пред камерата.

Хелън Мирън

Снимкa: Getty Images

Хелън Мирън е участвала в доста голи сцени през кариерата си, но казва, че никога не е била техен почитател. В началото на кариерата си е смятала, че никога няма да "рискува" със събличането, защото е работила в театъра, но очевидно е била убедена, че това е необходима част от филмите ѝ.

"Винаги съм имала проблем да се снимам гола. Мразех това! Мразех обаче и факта, че го мразя. Това никога не е нещо удобно. Никога не съм се наслаждавала, никога. Винаги е било унизително. Но винаги съм чувствала, че това е нещо, което трябва да преодолея. Може да изглеждам невъзмутима, но повярвайте ми, не съм!", сподели звездата пред списание "Венеция".

Натали Портман

Снимкa: Getty Images

След ролята на Натали Портман в късометражния филм на Уес Андерсън от 2007 г. "Хотел Шевалие", тя заяви, че съжалява, че "не е послушала" интуицията си, когато са я помолили да се съблече за ролята. След като много рецензии за филма споменаха голотата ѝ, тя каза, че е почувствала, че "не е трябвало да го прави" и че занапред "ще се доверява повече на интуицията си".

Когато по-късно я попитаха за ситуацията, Натали уточни: "Всъщност не съжалявам. По-скоро не ми харесва кражбата на сцени, като например когато създаваш нещо като част от история и след това част от него се оказва в порно сайт. Това е трябвало да бъде драматична сцена и част от историята. Това наистина ме ядосва. Но това е неизбежн”, сподели Натали пред MTV News.

Кейт Уинслет

Снимкa: Getty Images

Макар че Кейт Уинслет се е събличала в много от ролите си, тя признава, че "мрази всяка секунда", в която е гола на екрана. Поглеждайки назад към началото на кариерата си, тя казва, че съжалява, че е била топлес в "Титаник" - и споделя, че сцената я "преследва" и до днес, когато фенове й искат автограф върху копия на скицата, която Леонардо Дикаприо е нарисувал във филма.

"Съжалявам, че показах толкова много плът тогава, но бях млада и знаех, че тепърва има да се доказвам", признава Кейт пред The Sun.

Емили Блънт

Снимкa: Getty Images

През 2004 г. Емили Блънт се съблече за "Моето лято на любовта", но поглеждайки назад, тя казва, че не би го направила отново. За ролите, които изпълнява по-късно в кариерата си Емили признава, че в повечето случаи не смята, че голите сцени са необходими.

"Прекалено пикантни са нещата, които не бих направила в момента. Не съм толкова склонна да се снимам в голи сцени, защото вече не съм на 22 години. И всъщност не става въпрос толкова за морал, колкото да си отговориш на въпроса: "Правила съм го преди и наистина ли искам да го правя отново?". Служи ли това на филма или е безпричинно и нечии задници се показват самоцелно във филма? Защото не мисля, че е необходимо през повечето време", казва тя пред The Telegraph, пише БГНЕС.

ОЩЕ: Дъщерята на Синди Крофърд смути мрежата, като се снима гола (СНИМКИ)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com