Латинка Петрова напусна Dancing Stars

14507
Латинка Петрова напусна Dancing Stars

След 7 седмици, 7 танца и 7 кг по-малко, вечната Латинка Петрова напусна сцената на шоуто Dancing Stars. Публиката и журито я изпратиха на крака със заслужени аплодисменти. „До утре вечер в другия спектакъл”, изпя неуморната актриса на зрителите, която каза, че в шоуто е удържала своята лична победа - победата над тялото. Журналистката Кристина Патрашкова, дошла да подкрепи своята любимка, обяви, че Латинка е „брошката на ревера” на Dancing Stars, а Илияна Раева за първи път се съгласи с нея.

В борбата за елиминации изненадващо попадна двойката на Глория и Светльо, които с лекота опровергаха съмненията, че имат проблеми с танцуването, въпреки двете контузии на певицата. Нели Рангелова и Мария бяха дошли да подкрепят своята колежка.

Милица и Албена разочаровани от бившите си гаджета

Актрисите Албена Михова и Милица Гладнишка разкриват дали са простили на бившите си половинки, заради които са претърпели едни от най-г...

Ангел и Дорина бяха другата двойката, спасена от публиката. Ангел бе „защитен” от Мика Стоичкова и Мария Илиева.

Румен и Ралица отново дадоха дежурство в елиминациите и спазиха традицията да танцуват 2 пъти седмично. Тв водещият се облегна на силната подкрепа на синовете си Матю и Франк, а Рали бе аплодирана от своите малки възпитаници от школата Dance Academy.

Танцът на Райна и Наско Месечков бе обявен за танц на седмицата, с тенденция да бъде танц на месеца. След него обаче, Наско се сдоби с лоши охлузвания, за които получи спешна помощ.

Гости на шоуто бяха бързите момчета от брейк-денс формацията Makosa Nostra, които разчупиха стандартите със своя би-боинг танц. Сани Алекса и Бобо откриха пресечната точка между R&B и хип-хопа с песента си „В този клуб”. Новата звезда на Монте Мюзик – Venzy, избра сцената на Dancing Stars за официален дебют на парчето си „Под открито небе”.

Танцьорите на Dancing Stars дават открит урок по танци

Тази събота, на 27 април, професионалните танцьори на Dancing Stars се срещат с почитателите на шоуто за открит урок по танци. Фенов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com