Матю Макконъхи мина под венчилото

6708
Матю Макконъхи мина под венчилото

Мили дами, време е да спрете да точите лиги по сексапилния американски актьор Матю Макконъхи, тъй като той мина под венчилото с приятелката си Камила Алвес, предаде сп. Пийпъл. Холивудската звезда предложи брак на бразилската манекенка още по Коледа, но за фенките оставаше надеждата, че до брак няма да се стигне.

Церемонията била в тесен кръг и събрала само близки и приятели на двойката в родния на Матю щат Тексас. Разбира се, на събитието присъстваха и двете им деца.

Датата за сватбата била пазена в строга тайна, а повечето гости дори получили поканите си в последния момент, разкрива изданието. След церемонията всички са отпразнували събитието в специални шатри, опънати върху притежавана от актьора земя.

Матю Макконъхи (42) и Камила Алвес (29) започнаха връзката си през 2006 и имат две малки дечица – Леви и Вида – на 3 и 2 години.

Актьорът, определен през 2005 г. за "най-секси мъж" от седмичното списание Пийпъл, е играл в "Сахара", Тропическа буря", "Защитата Линкълн" и много други филми.

През май той представи в Кан филмите "Paperboy" и "Mud". Нищо, че вече е женен, скоро ще можем да видим актьора в роля на стриптийзьор във "Вълшебният Майк" на Стивън Содърбърг.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com