Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мирише на развод: Дженифър Лопес и Бен Афлек продават дома си

10 юни 2024, 10:35 часа

Дженифър Лопес и Бен Афлек, който все още ѝ е съпруг, са наели агент за недвижими имоти, който да продаде имението им за 60 милиона долара в Бевърли Хилс, което те закупиха миналата година. Двойката, за която се говори, че вече не живее под един покрив, закупи въпросния имот след огледи на над 80 други имения.

Според анонимен източник на TMZ домът на Бенифър се предлага на пазара от около две седмици, но все още не е намерен купувач. Твърди се, че сумата, за която се продава имотът, е 65 милиона долара. Източникът твърди, че двойката е инвестирала огромни суми и при продажбата ще изгубят значително количество пари. TMZ твърди още, че Лопес вече търси нова къща, а Бен Афлек живее под наем в жилище, намиращо се близо до дома на бившата му жена Дженифър Гарнър и децата им.

Още: Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат?

Мирише на развод

Снимка: Getty Images

От известно време се говори, че Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а на едно от представянията на новия филм на Джей Ло тя не успя да отговори еднозначно дали това е така. Само преди дни певицата отмени турнето си, а според съобщенията причината е, че иска да се погрижи малко за личния си живот. Според мнозина обаче интересът към концертите ѝ бил доста мижав, затова от екипа ѝ са взели решението просто да отменят всичко.

Още: Дженифър Лопес отговори дали с Бен Афлек се развеждат (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес