Мисис Русия се отказва от короната си заради невежество

10606
Мисис Русия се отказва от короната си заради невежество

Земята ли се върти около Слънцето или обратното? Мисис Русия 2012 реши да се откаже от короната си в конкурса за най-красивата омъжена жена в страната, тъй като като не успя да отговори на този и други въпроси в телевизионно интервю.

23-годишната Ина, съпруга на футболиста от руския национален отбор Юрий Жирков, "се отказва от короната си в нашето предаване "Нека говорят", което ще бъде излъчено тази вечер, съобщи екипът на предаването. От две седмици видеото с Ина, която се мъчи да се сети за отговорите на елементарни въпроси на местен журналист, събра над 4,7 милиона гледания. То разбуни духовете на интернет потребителите.

Избраха Мис Пловдив 2013

16 пловдивчанки влязоха в битка за короната тази година. Победителка стана Джулия Стоянова. Снощи 17-годишната красавица грабна приза &...

Първоначално младата жена, която е майка на две деца, се колебае дали "Слънцето се върти около Земята или обратното". "Без съмнение е Слънцето...или може би Земята? Не знам", признава тя накрая. Едва скривайки усмивката си, журналистът пита младата жена с дълги кестеняви коси, дали заради ерудицията си е спечелила конкурса. "Може би, защото опитвам да съм красива. Преди закуска обличам дълга рокля, гримирам се и си правя прическа", отговаря тя невинно.

3-минутното видео раздели интернет потребителите, някои от които критикуваха заложения капан от журналиста на държавната телевизия "Россия", който разследвал корупцията в конкурсите за красота в страната. Мисис Русия, която изпаднала в депресия след скандала, публикува днес открито писмо "до всички, на които Русия е скъпа", изтъквайки благотворителната си дейност. "Искрено съм разочарована, че журналистите подминаха с мълчание добрите ми намерения, за да покажат реторичните си умения и да критикуват несъвършенствата на системата на конкурсите за красота", се казва в писмото, публикувано от ежедневника "Комсомолская правда".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com