Мистерията на Българските Гласовe откриват концерта на Горан Брегович

12268
Мистерията на Българските Гласовe откриват концерта на Горан Брегович

Както Loud Concerts вече обяви, Кръстникът на Балканската музика, самият Горан Брегович, идва за самостоятелен концерт в София на 29 ноември в зала “Арена Армеец” заедно с неговия “Оркестър за Сватби и Погребения”.

Вече са известни и артистите, който ще подгряват дългоочакваното събитие. Eдна от най-големите музикални гордости на България, Мистерията на Българските Гласовe, ще заплени публиката с красивите си вокални хармонии и ще ни подготви за музикалния празник, какъвто е всеки концерт на Горан Брегович.

Мистерията ще излезе на сцената на “Арена Армеец” в 19ч. Час по-късно, точно в 20ч. Оркестър за Сватби и Погребения и неговия майстор диригент Горан Брегович, ще нажежат до червено обстановката в залата.

 

Феновете на Горан Брегович ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последния албум на Горан “Alkohol”.

Горан Брегович се развихря в София през ноември

Кръстникът на балканската музика - Горан Брегович, и неговият Оркестър за сватби и погребения обещават да нажежат до червено столичната...

Горан Брегович е отговорен за хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov” и е един от най-значителните автори на филмова музика в Европа -. Всепризнат като посланик на Балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска Мечта” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам. В основата на неговия “Оркестър за Сватби и Погребения” стоят циганският духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и огромно настроение и страст.

Билетите за концерта на Горан Брегович в София са в продажба в мрежата на Ticketstream, и могат да бъдат закупени магазинитe Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket, Билетен Център на НДК, както и онлайн на ticketstream.bg и loudconcerts.bg

Ценовите категории на билетите са от 25, 30, 35, 40 и 55 лв. в зависимост от местоположението в залата, като седящите места са вече на изчерпване.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com