НА ЖИВО: Ще бъде ли вторият концерт на Слави в "Арена Армеец" по-добър от първия?

46686
НА ЖИВО: Ще бъде ли вторият концерт на Слави в "Арена Армеец" по-добър от първия?
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

Днес, 17 юни, в 20:00 часа предстои вторият концерт на шоумена Слави Трифонов в зала „Арена Армеец” в София. Шоуменът прави нещо, което досега в България не е правено – три участия в три поредни дни на едно и също място. За шоуто помага и участието на балет „Магаданс“, Ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на Олимпиадата в Рио, Ансамбъл „Филип Кутев“, Хорова формация „Фортисимо“, Крисия, Хасан и Ибрахим, Гъмзата Брас Шоу.

На Facebook страницата на Actualno.com можете да видите атмосфера от откриването (ВИДЕО) на самия концерт и от магията му (ВИДЕО). Отзивите, особено на българи от чужбина, бяха много възторжени. "Привет от Торонто, благодаря за удоволствието, разплакахте ме", коментира Мария Танева. "Дали пък нещо не може да ни обедини", добавя Пепа Канова. "За пореден път им скри шапките, само той може да пълни зали и стадиони дни наред!!!Браво Слави", каза Галя Спасова.

В днешния дъждовен ден може би настроението пред "Арена Армеец" няма да е чак толкова слънчево, но към 19:00 часа ще разберем със сигурност – от живото включване на Actualno.com, което можете да видите на Facebook страницата ни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com