Най-чаровното дуо - Мария Игнатова и Алекс Раева водят X Factor

21616
Най-чаровното дуо - Мария Игнатова и Алекс Раева водят X Factor

Дами канят и дами водят – с пълна сила тази максима ще важи наесен, когато най-красивият женски тандем в родния ТВ ефир ще има своето запазено място на сцената на X Factor. Мария Игнатова и Алекс Раева отново се събират като екранна двойка и приемат предизвикателството да бъдат водещи на втория сезон на музикалното шоу.

Новината за това съобщи продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян тази сутрин в „Здравей, България”. Пред водещия Павел Владимиров той обясни, че вторият сезон на X Factor ще обхване много по-широк кръг аудитория и ще се опита да привлече както тийнейджърите, така и техните семейства и по-възрастните почитатели на музикалните формати. Халваджиян призна още, че особено се радва, че Мария и Алекс са приели поканата, защото освен като най-чаровното екранно дуо, двете безспорно са се доказали и като изключително талантлив, забавен и успешен ТВ тандем. Чаровните дами пък шеговито коментират, че ако е вярна сентенцията, че зад всеки успял мъж стои по една жена, се надяват в края на шоуто да могат да я перифразират, като допълнят, че зад всяко успешно шоу стоят и две жени водещи.

Петко Димитров: Не знаех дали синът ми ще оживее

Бизнесменът Петко Димитров, който става все по-добър на дансинга на Dancing Stars, разказа откровено на Гала за най-важната жена в живо...

В търсене на новия X Factor на България Алекс и Мария ще се впуснат още следващата седмица, когато започват кастингите в цялата страна. В рамките на 11 дни и на територията на 5 града двете дами заедно с екипа на шоуто ще посрещнат най-новите претенденти за слава. X Factor ще гостува в следните градове:

Велико Търново – 16 юли, Гранд хотел Янтра – Шарлопов хотелс

Варна – 18 и 19 юли, Фестивален и конгресен център – Варна

X Factor се завръща тази есен, записването за участие започна

Най-големият и успешен риалити формат за неоткрити музикални таланти – X Factor, се завръща в ефира на Нова ТВ с нова сила и нов ...

Бургас – 20 и 21 юли, хотел Аква

Пловдив – 24 и 25 юли, хотел Новотел

София – 26, 27, 28 и 29 юли (допълнителна информация за мястото ще бъде обявена скоро)

Волен Сидеров: Мария Игнатова е проститутка, Борисов плаща на Халваджиян

Долни и подли измекяри като тези от „Господари на ефира” се гаврят с „Атака”. Това обяви председателят на парти...

Сред най-важните неща, които кандидатите трябва да знаят, е, че дори ако не са успели да се регистрират предварително на сайта, могат да се запишат за кастинг на място. Всички, които смятат, че притежават X Factor, задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, а ако са под 18 години, да бъдат придружени от родител или настойник. Всеки претендент трябва да подготви по две песни, като по желание може да се опита да впечатли журито с изпълнение на музикален инструмент, артистично облекло и изпълнение, както и с шумно подкрепление от страна на своите фенове и приятели. Повече информация всички музикални таланти могат да открият на сайта на шоуто xfactor.novatv.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com