Никол Кидман разкрива съкровени тайни

14169
Никол Кидман разкрива съкровени тайни

Един от лошите периоди в живота на Никол Кидман беше, когато бракът й с Том Круз се провали, и прекара няколко месеца в борба с тежки пристъпи на депресия.

Наградената с Оскар актриса се ожени за партньора си от филма „Дни на грохот” през 1990 едва на 23 години. Двойката осинови и две деца преди връзката им да приключи официално с развод през 2001-на година.

Провокативната Никол Кидман

Никол Кидман показва палавата си страна в гореща фотосесия за септемврийския брой на сп. V . На корицата 45-годишната австралийска акт...

Кидман, която сега е женена да кънтри певеца Кийт Ърбан, признава, че е страдала от депресия след края на първия си брак.


Пред списание Who тя заявява: „Омъжих се наистина бързо и бях много млада, но не съжалявам за това, защото по това време осиновихме Бела и Конър, а и освен това дълго време имах фантастичен брак. След това, когато нещата започнаха да не вървят, аз затънах емоционално. Но не изпитвам съжаление за случилото се, защото е част от порастването ми”.

Кидман разкрива също, че депресията й се дължала на факта, че дълги години не е успявала да се сдобие със собствени деца, но когато е забременяла с биологичната си дъщеря Синди Роуз, преживяването е било изключително ентусиазиращо.

Никол Кидман помогнала на Кейти за бягството

Мнозина запознати с живота на холивудските знаменитости твърдят, че актьорът Том Круз още не може да осъзнае напълно как се е стигнало ...

Никол добавя: „Имах толкова много време да мисля, че никога няма да се случи и се опитвах да го проумея. Когато наистина стана факт, беше изненадващо и страхотно. Аз опитвах и опитвах, но се провалях многократно. Няма да изпадам в подробности, но имах извънматочна бременност, аборти и се подложих на лечение за безплодие. Направих всичко възможно, което би могло да се направи”.

„Всяка жена, която е преминала през тези възходи и падения, е наясно и с  неизбежната депресия. Така че когато забременях със Синди, си помислих „Какво? Процентите вероятност бяха толкова ниски! Това е чудото на моя живот!", завършва Кидман.

Редактор: Ивайло Кючуков

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес