Няма да повярвате от кой свой филм се срамува Кевин Костнър

4124
Няма да повярвате от кой свой филм се срамува Кевин Костнър
Снимка: Getty Images

Има един филм, който е толкова лош, че Кевин Костнър се опитва да го премахне от спомените си и да го унищожи дори физически. Актьорът дори прави неуспешен опит да купи правата на дебютния си филм "Sizzle Beach, U.S.A.", защото не иска никой друг да го вижда.

Тази конкретна подробност може да озадачи големите фенове на Кевин Костнър, особено заради упорития слух, че първата му филмова изява е в "Голямото замръзване". Това вероятно е първият голям филм, в който се снимал Костнър (макар и да играе само труп, благодарение на изрязването на заснетите от него сцени с ретроспекция), но преди това се е снимал в реклами и по-малки филми. Сред тях са "Нощна смяна" на Рон Хауърд и "Sizzle Beach, U.S.A.", но последният филм излиза след като Костнър вече е голяма филмова звезда.

Кевин Костнър се развежда

Актьорът Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер се развеждат след близо 19 години брак, предаде АП, позовавайки се на говорит...

Ето и защо се е получило така: "Sizzle Beach, U.S.A." е заснет през 1981 г., което го прави филмов дебют на иначе неизвестния Кевин Костнър. Като начинаещ актьор, Костнър не може да си позволи да бъде твърде придирчив към ролите, които получава, затова се съгласява да се снима в този филм въпреки много лошия му сценарий. Във филма се налага Костнър да заснеме секс сцена, от която по-късно се срамува, още повече че филмът излиза на екран едва през 1986 г. Това е една година преди Костнър да стане основен холивудски актьор благодарение на успеха на филмите "Недосегаемите" и "Без изход".

Всичко това довежда до своеобразна перфектна буря за Кевин Костнър: точно когато започва да се превръща в популярно име, публиката изведнъж може да види неговия смущаващ първи филм, допълнен с неудобна секс сцена. След като разполага с достатъчно пари от успеха на филмите си, Костнър се опитва да закупи правата за "Sizzle Beach, U.S.A.", за да може да погребе филма изцяло. Но правата са собственост на "Troma Entertainment" - компанията, която ни донесе "The Toxic Avenger" и даде ранен старт на гуруто на DCU Джеймс Гън, и те просто отказват да му ги продадат, пише БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com