Нолан се отказа от "Лигата на справедливостта"

4545
Нолан се отказа от "Лигата на справедливостта"

Режисьорът Кристофър Нолан изглежда е на път да обърне гръб на всички проекти по комикси. След като отказа да снима следващи части на "Черният рицар", създателят на "Мементо" и "Генезис" бе категоричен, че не желае да работи и по "Justice League".

Филмите на Нолан за Батман пожънаха огромен успех в световен мащаб и се превърнаха в едни от най-обичаните заглавия на киноманите. Те успяха да изместят от челните позиции наложени имена като "Супермен", "Пазителите", "Джона Хекс" и "Зеленият фенер", предаде БГНЕС. След успеха на "Отмъстителите", който събра над 600 млн. долара в американския бокс офис, управата на Уорнър изрази надежда, че Крис ще стане част от екипа на "Justice League". Директорът Джеф Робинов дори сподели, че вече са водили разговор по темата.

"Черният рицар: Възраждане" изправи журналисти и критици на крака

Няма никакво съмнение, че "Черният рицар: Възраждане" е едно от най-горещите заглавия на годината. Но огромните очаквания на милионите ...

"Това е нещо, за което вече говорихме. Ясно е, че всичко, в което Крис има пръст, се получава страхотно", отбеляза той. Но според запознати източници, Нолан отказал предложението на студиото и заявил, че слага край на "Черният рицар".

Редактор: Калина Здравкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com