Парис Хилтън си замина от България

17612
Парис Хилтън си замина от България

Милионерската наследница Парис Хилтън си замина от България. "Тя не си е тръгнала за малко, няма да се връща повече. Така са се разбрали с продуцентите", вдигат рамене от VIP Brother.

Тази сутрин Парис сподели в Twitter, че е излетяла от България в 6 сутринта. "Прекарах прекрасно времето си в България. Сега отлитам към моята следваща дестинация", написа Парис.

Парис влезе в ролята на DJ и забавлява съквартирантите

Минути след влизането си в Къщата на VIP Brother световно известната звезда Парис Хилтън направи изненада на Съквартирантите. Те бяха ...

Малко по-късно милионерската наследничка сподели, че отива на най-любимото си място - Париж.

Все още не е ясно колко точно пари е смъкнала Парис от Нико Тупарев, но със сигурност няма да е по-малко от 100 000 лв. за двете денонощия, които е прекарала в София, съобщиха източници на БЛИЦ от "ВИП брадър".

Парис Хилтън дори не е нощувала при съквартирантите, а е спала в хотел "Хилтън" и е посещавала Къщата в Нови хан за по няколко часа.

Последната й изява, която ще бъде излъчена довечера е партито, на което тя се представи като диджей. Родните ВИП-ове пък са се скъсали да й се подмазват стана ясно от излъчените ексклузивни кадри от партито в "На кафе".

Парис: Аз съм обикновено момиче, което обича забавленията

Първите думи на Парис в Нови хан бяха: Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук. След к...

Парис си е тръгнала с няколко сувенира от страната ни - шише с българско розово масло и кукла, облечена с нашенска носия.



Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com