Пенелопе Крус разкри за случка от миналото, след която има доживотен страх от шофиране

1362
Пенелопе Крус разкри за случка от миналото, след която има доживотен страх от шофиране
Снимка: Getty Images

Пенелопе Крус е основната звезда в новия брой на американската версия на списание "Elle". Испанската актриса участва във фотосесия на Зоуи Гросман, появявайки се на страниците на изданието в изображения, внимателно подбрани от стилиста Алекс Уайт.

Крус говори за последната си филмова роля. За снимките на "Ферари", където Крус играе съпругата на известния бивш състезател Енцо Ферари, актрисата призна, че това е било доста необичайно преживяване за нея, тъй като самата тя много се страхува от шофиране. Факт е, че като дете тя става свидетел на прегазването на сестра ѝ Моника от кола. Въпреки факта, че всичко завършва добре, този инцидент причинява психологическа травма на Пенелопе. "Тогава бях на осем или девет. Спомням си, че тя носеше червено палто. Времето спря за мен. Беше много травмиращо, защото я видях да губи съзнание", спомня си Крус.

Още: Тайните на красотата на Пенелопе Крус

За живота с Хавиер Бардем

Снимка: Getty Images

Актрисата разказва и за връзката със съпруга ѝ - актьора Хавиер Бардем, и отглеждането на двете им деца - 12-годишният син Лео и 10-годишната дъщеря Луна. Според Пенелопе тя е искала да стане майка още като малко момиче - още тогава е знаела, че майчинството ще стане нейното основно призвание в живота. Сега Крус се опитва да защити децата от влиянието на интернет върху тях: Луна и Лео не само нямат акаунти в социалните мрежи, но нямат и телефони. "Когато умът ви е все още в етап на формиране, е толкова лесно да се поддадете на манипулация. Кой ще плати за това? Не нашето поколение, което се научи да използва мобилен телефон на 25 години. Това е жесток експеримент върху децата, върху непълнолетните“, обясни позицията си Пенелопе.

Тя добавя, че не се нуждае от TikTok, когато Хавиер Бардем живее в дома ѝ: "Той пее, той е страхотен танцьор. Може да направи страхотна имитация на Мик Джагър или да имитира разговор между Ал Пачино и Робърт де Ниро. Това е невероятно".

Още: 5 неща, които не знаете за Пенелопе Крус (СНИМКИ)

В същото време Пенелопе не отрича, че в бъдеще децата ѝ могат да изберат професия, която предполага публичност: "Те ще решават".

За славата и възрастта

Снимка: Getty Images

Самата актриса доста рано осъзнава, че славата има както плюсове, така и минуси. Тя си спомня как малко след излизането на първите филми с нейно участие тя се возила в кола с баща си и някакъв човек ѝ извикал от минаваща кола: "Обичам те!". Буквално пет минути по-късно друг човек извикал: "Майната ти!". "Погледнахме се баща ми и не си казахме нищо. В този момент сякаш видяхме анотация на славата. Цялата тази любов и целия този гняв, дори не знам което е по-опасно", каза Круз.

Актрисата споделя и своите мисли за остаряването. Тя казва, че хората започнали да я питат за възрастта й още преди да навърши 30 години, така че сега това вече не я притеснява. "Тогава бях по-притеснена. Сега, когато още малко ще навърша 50, в това поне има смисъл. Това, разбира се, е важен етап и е прекрасно, наистина искам да отпразнувам тази дата в компанията на приятели. Да празнувам, че съм жива, здрава, това вече е повод за купон, но когато бях на 25, ми задаваха такива безумни въпроси, няма да повярвате, и поради липса на други оръжия, отговарях с мълчание. Все още правя това. Когато на червения килим ми крещят: "Обърни се с гръб!", винаги се правя, че не чувам", каза Пенелопе, цитирана от БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Алек Болдуин призна, че е изшмъркал кокаин колкото от "Земята до Сатурн и обратно"

Нова любовна двойка в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

В "Ергенът" нищо не се случва по сценарий: Алек с неочаквана молба към екипа

На крачка от полуфинала: Още една двойка се сбогува с Dancing Stars (СНИМКИ)

Харви Уайнстийн отново се изправя пред съда

Джон Бон Джоуви: Не бях светец в брака си, но от наркотиците ме е страх

Ан Хатауей разкри точната причина да спре да пие алкохол

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com