Пенелопе Крус става убийца

29268
Пенелопе Крус става убийца

Пенелопе Крус ще изиграе убийцата на модния магнат Маурицио Гучи в нов филм, който ще снима дъщерята на известния кинорежисьор Ридли Скот.

Крус, която в момента работи с Ридли Скот в лентата „Съветникът“, е била поканена от дъщеря му Джордан Скот за образа на бившата съпруга на Гучи - Патриция Реджани, която поръчва убийството му през 1995 г., тъй като била изоставена от него заради по-млада жена. Покушението става години след като двамата са официално разведени, съобщи КРОСС.

Пенелопе Крус с премиера на "На Рим с любов”

Чаровната актриса Пенелопе Крус пристигна в Ню Йорк за премиерата на новия си филм "На Рим с любов". Актрисата е изцяло фокусирана вър...

За ролята на Реджани в „Гучи” дълго време се спрягаше името на Анджелина Джоли, като със скорошната смяна на Ридли Скот като режисьор стана ясно, че на мястото на Джоли ще влезе испанската красавица.

"Гучи" ще е втори филм за Джордан Скот като режисьор. През 2009 г. тя оглави трилъра с Ева Грийн и Джуно Темпъл Cracks, а преди него е работила и върху двата късометражни филма Never Never oт 2002 г. и Portrait от 2004 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com