X
 
 

Пълен цирк в Big Brother (СНИМКИ)

19316 3
photo of Пълен цирк в Big Brother (СНИМКИ)
Снимка: Instagram
Златка Райкова беше звездата в поредния епичен театрален спектакъл, който се случи в къщата на Big Brother. От няколко дни русокосата плеймейтка е раздирана от съмнения, че може да е бременна. И макар да не спря да обяснява наляво и надясно, че месечният ѝ цикъл закъснява, тя реши да сподели опасенията си насаме с Big Brother. Убедена, че никой нищичко не подозира, тя реши да бъде много дискретна и настояваше да влезе в изповедалнята, за да не заявява на всеослушание, че ѝ трябва тест за бременност.

Когато най-накрая Big Brother съобщи пред всички съквартиранти, че Златка може да влезе в изповедалнята, за да си вземе поискания по-рано тест за бременност, плеймейтката се разстрои много и започна да рони сълзи. Сега всички знаели за проблема, пред който била изправена. „Моля те, нека това да е между мен и теб”, каза Златка през сълзи в изповедалнята.

Станимир Гъмов с емоционална изповед, жена му го изоставила заради...

Станимир Гъмов е символ на комедията не само пред камерите на VIP Brother, но и в живота. Животът на актьора обаче не е пълен само със ...

Когато се върна с тестовете, цялата къща се втурна да ѝ помага. Едни ѝ подаваха вода, други тръгнаха да ѝ търсят чаша, а тя взе, че прецака и двата теста за бременност. И се наложи да си поиска нов от Big Brother.

Бъдещият татко Благой Георгиев в един момент се отегчи от цялата тази суматоха и седна да люпи семки.

Все пак Златка най-накрая успя да направи правилно теста, който се оказа отрицателен.

„Отрицателен е”, каза разочаровано плеймейтката и потърси утеха в обятията на Джизъса. А той, за да я успокои, ѝ каза, че я обича.

Разкриха каква страшна болест мъчи Никита от Big Brother

Евгения Калканджиева бе първият изгонен съквартирант от къщата на Биг Брадър в настоящия сезон на шоуто. Излизането на модната дизайнер...

Припомняме, че при предишното си влизане в шоуто, през 2013 г. Русата Златка отново твърдеше, че е бременна.

Цялата тази драма идва броени дни преди големия финал на Big Brother: Most Wanted и много зрители заподозряха, че плеймейтката може би се опитва да вдигне рейтинга си в шоуто.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! bit.ly/2q75a1e
 • Анонимен 1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Тя е следващата в списъка на тоя мухльо,дето ръси деца налево -надесно!!!!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Ма тая не е чак толкова проста, шЪ видиш
  : 0 !