Риана: Крис Браун бе любовта на живота ми

3441
Риана: Крис Браун бе любовта на живота ми

Барбадоската красавица Риана шокира феновете си по време на интервю с световноизвестната водеща Опра Уинфри, в което признава, че рапърът Крис Браун е любовта на живота й.

Въпреки че я преби по жесток начин през 2009 г., изпълнителката сподели, че все още обича насилника. Изпълнителката сподели откровено пред Опра, че никога няма да може да забрави миговете с Браун. "Мисля, че той е любовта на живота ми", добави Риана през сълзи.

Опитвайки се да задържи мъката си, певицата призна, че тя и Браун все още са "много, много близки приятели и че много се обичат един друг". Вероятно винаги ще е така", сподели звездата.

След нападението преди три години романтичния мост между двамата беше скъсан от съдебна ограничителна заповед, която беше издадена на Крис Браун. Тя обаче изтече тази година и оттогава двете звезди многократно бяха забелязвани заедно, понякога в доста интимни моменти. Страстна целувка на яхта това лято предизвика слуховете, че двамата са се събрали отново.

Редактор: Калина Здравкова

Риана заведе свои фенове в Барбадос

Риана избра 5 от своите най-верни фенове и ги взе със себе си в Барбадос – нейното родно място, където заедно да си направят заед...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com