Риана пак по партита, но без бельо?

27963
Риана пак по партита, но без бельо?

Риана се завърна отново в заглавията на световните медии, тъй като през последните седмици звездата поднови приятелските си отношения с певеца Крис Браун, който, както всички знаем, е и нейно бивше гадже.

През последните седмици феновете на Риана забелязаха и още нещо за своята любимка – облеклото й извън сцената става все по-провокативно, предаде Дейли Мейл.

Защо Риана се гордее с Крис Браун?

Риана се гордее, че Крис Браун е отворил нова страница в живота си, след като бе обвинен в насилие срещу барбадоската красавица. Бивша...

В събота вечер барбадоската красавица бе решила да спре сърцата на мъжете в един от популярните клубове в Холивуд и бе облечена в оскъдна сива рокля, която разкриваше доста плът, но и пробуди съмнения, че 24-годишната красавица е оставила бельото си у дома, преди да излезе да щурее. Поне така изглежда от голямата дупка, позиционирала се хитро в горната част на бедрото на изпълнителката.


Риана успя да се „размине” с бившия си, който се бе отдал на забавления в съседен холивудски клуб.

Може би до някаква степен разголеният гардероб на Ри е свързан със затоплените отношения между рапъра и изпълнителката на хита “Rude Boy”. Не се знае обаче дали певицата иска да подразни своята стара любов, показвайки повечко от сексапилната си плът, или пък се опитва да го привлече отново към себе си.

Риана с нова прическа и татуировка

Риана обича да експериментира с визията си и често сменя прическата си. Вижда ли сме я като брюнетка, блондинка и червенокоса, както и ...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com