Софи се изповядва днес

7033
Софи се изповядва днес

Днес от 15.20 ч. БНТ ще излъчи филм за участието на Софи Маринова на "Конкурса за песен Евровизия", съобщиха от националната телевизия.

Камерата следва Софи навсякъде и запечатва моменти на неочаквани откровения по време на финалите в Баку. Стилът на разказа е от самата Софи, защото през цялото време на престоя си тя споделя, че се чувства като в приказен сън и по детски се радва на всичко, което се случва около нея.

Филмът е една от най - искрените изповеди на певицата, която дори след неуспешното си участие във втория полуфинал успява са запази възторга си към събитието и твърди, че онова което се е случило с нея на сцената и зад кулисите е най-прекрасното нещо, което е преживявала и дори споделя, че е готова да участва пак и пак.

Във филма зрителите ще видят интервюта с победителката от Швеция Лорийн, бурановските баби и Желко Йоксимович от Сърбия. Камерата надникна в света на шеметните партита и вълнуващи срещи през целия период на репетиции и конкурсни вечери. Екипът реализирал филма е: автор - Драгомир Драганов, оператор – Васко Йотов, режисьор - Станислав Терзиев.

Редактор: Георги Иванов

Софи в страната на чудесата

Документалният филм за участието на Софи Маринова на "Конкурса за песен Евровизия" ще се нарича “Софи в страната на чудесата&rdqu...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com