Софи в страната на чудесата

4237
Софи в страната на чудесата

Документалният филм за участието на Софи Маринова на "Конкурса за песен Евровизия" ще се нарича “Софи в страната на чудесата”, информираха от БНТ. Новата лента ще бъде излъчена на 10 юни. Автор на филма е Драгомир Драганов ("Град на мечти"), оператор – Васко Йотов, а режисьор - Станислав Терзиев.

Камерата е следвала всяка стъпка на Софи по време на музикалното приключение. Запечатани са неочаквани откровения от финалите в Баку, а стилът на разказа е от самата певица, която през цялото време споделя, че се чувства като в сън.

Софи Маринова: Искам догодина пак на Евровизия

Дни след завръщането си от Баку Софи Маринова, екипът й и БНТ дадоха пресконференция. На срещата с медиите освен изпълнителката присъ...

Изпълнителката споделя, че е изживяла най-прекрасното нещо в живота си и би искала да го повтори отново. Зрителите ще могат да видят и най-искрените изповеди на Софи, която все пак запази усмивката си, въпреки неуспешното участие във втория полуфинал на фестивала.

В лентата са включени и интервюта с победителката от Швеция Лорийн, с Бурановските баби и с Желко Йоксимович от Сърбия. Камерата надниква в света на шеметните партита и вълнуващи срещи през целия период на репетиции и конкурсни вечери .

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com