Тризначките: Обичаме Бойко Борисов

26443
Тризначките: Обичаме Бойко Борисов

Тризначките Вяра, Надежда и Любов oписват себе си като добри, емоционални и истински. Родени са през 1985 г. в Благоевград. Като най-вълнуващ момент в живота си описват участието в третия сезон на Big Brother.

През 2012-а трите сестри отново прекрачиха вратата на Big Brother, само че във VIP-формата на шоуто. По-късно бяха и участници в Big Brother All Stars. Там трите се сближиха много с македонеца Лестър. След излизането си от къщата Лестър и тризначките продължиха да поддържат близки отношения и дори отидоха заедно на почивка в Хърватска.

Създадоха аптечка за първа помощ след раздяла

За първи път специалисти създадоха аптечка за лекуване на разбито сърце. Незнайно защо досега можеше да окажете първа помощ само при ф...

Те отрекоха слуховете, че една от тях е бременна, както и слуха, че са емигрирали в Лондон. Въпреки това от пет години са си подали документи за получаване на британско поданство. Имаме още много работа за вършене, не е време за деца. Ние сме мъжки мадами, заявиха тризначките и показаха пресните си татуировки.

„Подадохме документи за гражданство, плащаме осигуровки там, имаме адрес и трябва да чакаме пет години, за да получим гражданство в Лондон", поясниха тризначките. За тях „най-готини" в британската столица били полицаите. И те обаче не могат да помогнат на благоевградчанките за предстоящия изпит по английски език.

Семейството им имало безсрочен договор за апартамента, в които са настанени в Благоевград. От общината обаче звънели на майка им и поискали наем. Тризначките опитали да потърсят помощта на разследваща журналистка, но тя се отказала от случая.

Бойко Борисов обаче ги приел веднага. „Затова го обичаме. Подкрепихме го и във Facebook", заявиха те.

Кризата отучи гърците да правят любов

Поради острата криза и многобройните съкращения в страната гръцките семейства са престанали да правят любов. Интимните ласки в двойките...

В момента общината ги съди за неплатени наеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com