Юлиан представи своята истина

4765
Юлиан представи своята истина

Оперният певец и водещ Юлиан Константинов излезе с официално становище за скандал, в който се забърка заедно с журналиста Кирил Христов.

Припомняме, че след свада между двамата Константинов е ударил опонента си.

Ето и позицията на водещия:

Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук!

Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – черни джипове, черни стъкла – кошмар!

Каква е истината? Бях паркирал колата си пред детската градина и с жена ми отидохме да вземем 5-годишния ни син. Докато тя го обличаше, аз излязох да взема колата, която бях паркирал наблизо. Излизайки от градината, видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.

Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран беше – „Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!” Стана ясно още, че има някакви забележки относно паркирането ми.

Казах му, че въобще не ме интересува кой е – „само моля втори път да не ми пипа колата”, тъй като има органи, които са упълномощени да регистрират нарушения, а той очевидно няма вид на такъв.

Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърде вулгарни, за да бъдат написани.

Дали тогава са му паднали очилата – не знам. Само помня, как той взе един огромен камък и тръгна срещу мен, след като се бях качил в колата, как снимаше с телефона си и как се заканваше.

Между другото, няколко часа по-късно, излизайки от киното, където бях с жена ми и двамата ми сина, се опитах да измия стъклото на колата, оказа се, че чистачките ми не работят. Това е следствие от „безобидното” вдигане на чистачките.

В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на „неправилно” спрял автомобил, а ако е толкова съвестен ще информира своевременно органите на КАТ. Това е единственият начин на действие. Оставям настрана въпроса дали каруцарският стил на псуване е допустим.

Юлиан Константинов удари журналист

Оперният певец и водещ Юлиан Константинов се забърка в скандал с журналиста Кирил Христов. На 19 май вечерта братът на волейболиста Пл...

Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз.

„Аз Не обичам България на Юлиан Константинов”, заяви Кирил Христов. Браво, г-н Христов, винаги е по-лесно да Не обичаш. И по-удобно. Аз пък, Обичам България, дори и с такива като Кирил Христов.

Защото един Кирил Христов не е Българи и Слава Богу.

Версията на Кирил Христов ТУК!

Редактор: Петър Проданов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com