Успокоиха феновете, Game of Thrones продължава

3488
Успокоиха феновете, Game of Thrones продължава

Продуцентите на хитовия сериал Game of Thrones (Игра на тронове) успокоиха феновете - шоуто няма да спре след Brexit. От както станаха ясни резултатите от референдума във Великобритания, стотици зрители заляха с въпроси профилите на сериала в социалните мрежи, както и официалните мейли на шоуто. Всички питаха едно - ще спрат ли снимките, след като вече няма да има еврофинансиране за TV проекта.

HBO излезе с официално изявление, за да разсее страховете, че Brexit ще спре любимата поредица за седемте кралства. "Резултатите от референдума няма да имат материален ефект върху продукцията", увериха и продуцентите.

Шотландците готови да гласуват за независимост от Великобритания

Повечето шотландци са готови, в случай на референдум, да гласуват за независимостта на тази част от Великобритания. Това съобщава шотл...

Веднага след като Brexit стана реалност, феновете пресметнаха, че Денерис и нейните дракони вече могат да се окажат непосилно скъпи на поредицата и тя да няма повече сезони. В последните години Game of Thrones, освен с кървав и заплетен сюжет, стана известен и с това, че струва рекордните 10 милиона долара на епизод, предаде Стандарт нюз.

Зрителите се загрижиха, че без еврофинансиране няма как да има повече епизоди. HBO обаче уточнява, че сериалът ще продължи да се ползва с финансовата подкрепа на Европейския фонд за регионално развитие, който допринася за съществуването на продукцията от самото й начало.

Креативната индустрия реагира негативно на резултатите от британския референдум. Бизнесът беше с активна позиция за оставане в ЕС. Кино и TV индустрията на Острова определи решението на британците като "ужасно" и "вероятно опустошаващо".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com